Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholerajasnaaa83

Ocencie duzo dziś zjadłam

Polecane posty

Gość cholerajasnaaa83

rano: 10 serek wiejski granulowany z 3 rzodkiewkami 12: 1 parówke drobiową 14: 2 udka z kurczaka z łyzka tartych buraków 15:30 banan 18:30 3 jajka sadzone z szynka 19:30 jabłko

Gość cholerajasnaaa83
?:(

Gość nieśmiertelna86
ja bym chyba umarła z głodu gdybym tak jadła.

Gość cholerajasnaaa83
a jestes na diecie mnie sie to wydaje całkiem w normie moze ciut tłusto..ale głónie staram sie ograniczac weglowodany:P nie liczac banana:D

Gość jak dla mnie to dużo
ale ja mało jem, tak się żołądek skurczył

Gość jak dla mnie to dużo
wyrzuciłabym parówkę i 1 udko, zamiast banana zjadłabym jabłko i zamiast 3 to 2 jajka

Gość cholerajasnaaa83
normalnie jak nie byłam na diecie potrafiam pierwzy posiłek ejsc 14-16 rano pijac tylko 2 kawy a potem zaczynałam..ziemniaki, miecho seuówka, potem chleb,, tosty z serem, kanapki z kiełbasa i tak do 24 efekt pare kilo za duzo wiec mam ogromny problem zeby nie ejsc wieczorami...wrecz koszmarny!! bo przez wiekszosc zycia głównie napychałam sie przed snem. to udko to akurat było udeczko bo wielkości korniszonka:) takie mini mini:)

Gość cholerajasnaaa83
bedzie znacznie wiecej niz 1000kcal

cześć;) skorzystałam ze stronki www.ilewazy.pl i policzyłam Ci ile kcal mogłaś zjeść, a więc... serek wiejski-120 kcal 3 rzodkiewki-6 kcal parówka drobiowa-130 kcal 2 udka z kurczaka+łyżka buraczków-500 kcal+10 kcal banan-115 kcal 3 jajka sadzone+szynka-382 kcal+100 kcal jabłko-70 kcal RAZEM: ok. 1400-1500 kcal

Gość może też dodam
swoje zdanie. Zależy jakie udka: grilowane, z frytownicy czy gotowane. Jeśli gotowane to mało kalorii zjadłas, ale jeślipieczone to bardzo dużo

Gość może też dodam
a jajka na tłuszczu robiłaś? Same jajka to masz ponad 300 kcal, do tego szynka ze 100-150, nie mówiac o tłuszczu