Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on1256

co zrobić gdy sie kłucimy

Polecane posty

Gość on1256

witam mam problem tego typu jestem z dziewczyną od 7 lat a mieszkamy razem od 3 lat, związek uważam za bardzo dobry , oboje bardzo się kochamy, ale jak to w każdym związku są lepsze dni i gorsze i właśnie o te gorsze dni mi chodzi, otóż często zdarza nam się kłócić o drobiazgi takie jak "kto ma racje" oboje wtedy dosłownie mogli byśmy się pozabijać, ani ja ani moja dziewczyna nie potrafimy przyznać się do błędu i powiedzieć , że druga strona ma racje, bardzo oboje cierpimy w trakcie tych kłótni , zdarza się także że ona płacze czego wręcz nienawidzę i to mnie jeszcze bardziej denerwuje i zamiast ją wtedy wspierać dolewam oliwy do ognia, nie potrafię spojrzeć na sprawę z jej perspektywy. Co zrobić abym mógł sie postawić w jej sytuacji i zrozumieć dlaczego ją to boli???

Gość ,lklklk
po prostu szczerze pogadajcie co was boli w danej sytuacji itd..

Gość on1256
po każdej kłótni szczerze rozmawiamy, ale prędzej czy puźniej w trakcie tej rozmowy wracamy do punktu wyjścia...

ja to rozwiazalam u mnie w zwiazku. Facet ma racje we wtorki (z czego bardzo sie cieszy). A ja przez reszte tygodnia :)

Gość on1256
super pomysł, ale ja bym wolał w środy bo liga mistrzów w tv ;)

uwierz to pomaga. Niby zartobliwie ale we wtorki moj facet upomina sie ze to jego dzien i on ma racje. Po calym dniu mam tego dosc i reszte tygodnia sie pilnuje bo wiem jak uciazliwy moze byc fakt ze to tylko ja mam racje (lub chce na sile udowodnic ze mam, a tak naprawde nie jest) :) to pomaga sie 2 razy zastanowic przed kolejna bezsensowna klotnia

Gość on1256
warto spróbować, tylko czy moja dziewczyna się zgodzi na takie coś bo za zwyczaj obstaje na tym że ona ma racje