Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Durszlaakkk

Dlaczego nikt mnie nie widzi?

Polecane posty

Gość Durszlaakkk

W sensie żaden fajny facet. Całe życie robię za siostrę, koleżankę, ale nie za... kobietę. Jeszcze nigdy nie zabujałam się w nikim ze wzajemnością!

Gość Marielenka
a msz duże cyce?

Gość Master2_prawdziwy
A ilu było tych nie fajnych i zwykłych ? Bo fajnych to rzeczywiście mogło nie być.

Gość Durszlaakkk
Co to za różnica! Nie zwracam uwagi na facetów, którzy myślą tylko kategoriami jakie ma cycki...

Gość Durszlaakkk
Tych niefajnych kilku było. Niefajni w tym sensie, że mało ciekawi, drętwi i strasznie zdesperowani. Odstraszali.

Gość Durszlaakkk
Podobają mi się fajni, luzaccy panowie, którzy są otwarci na świat i zajmują się czymś ciekawym. Niestety tacy albo zajęci, albo kompletnie niezainteresowani...

Gość Szymuś
Napisz jaką masz figurę. Zazwyczaj wybieramy kobiety z szerokimi i zaokrąglonymi biodrami.

Gość Durszlaakkk
Mam właśnie taką kobiecą figurę. Ogólnie to wszystko mam na miejscu, ubieram się kobieco, a mimo to jakoś nie mam szczęścia u fajnych mężczyzn.

Gość Szymuś
Dziwne. Ciekawe czemu tak jest ? Ja jestem drwalem, więc moje zajęcie nie jest ciekawe, bo niszczę przyrodę. Czasami też sadzę drzewa, ale to się chyba nie liczy, bo ścinać je będzie pokolenie moich prawdopodobnych prawnuków.

Gość Durszlaakkk
Wpadł mi w oko taki jeden, myślałam, że coś z tego będzie. Zaczęłam dbać o siebie, uśmiechałam się, ale i tak znowu skończyło się na wymianie uprzejmości...

Gość Master2_prawdziwy
no i widzisz, szukasz sobie gościa, których jest zwyczajnie nie tak wielu. większość to właśnie ci nie fajni. a czy o Tobie można powiedzieć, że jesteś fajna (charakter / sposób bycia) ?

Gość Durszlaakkk
Może dlatego, że jestem dość mało pewna siebie i nie umiem być kokieteryjna. Nawet nie umiem pokazać, że mi na kimś zależy, bo "nie wypada się narzucać".

Gość Szymuś
Master sugeruje, że swój do swego ciągnie.

Gość Durszlaakkk
Trudno mi siebie oceniać, ale myślę, że mam innym co nieco do zaoferowania. Jestem sympatyczna, empatyczna, ludzie darzą mnie zaufaniem. Mam też swoje pasje.

Gość Durszlaakkk
Po prostu jestem zbyt nieśmiała i tyle. Ludzie na początku zawsze mają mnie za szarą i nudną.

Gość Szymuś
Dziwne, że nikt się nie skusił na zaokrąglony tyłek i wąską kibić

Gość nie no wypasss
"Mam właśnie taką kobiecą figurę. Ogólnie to wszystko mam na miejscu, ubieram się kobieco, a mimo to jakoś nie mam szczęścia u fajnych mężczyzn." a sa tacy wogole?? oO