Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukus

poleccie dobra plyte z muzyka

Polecane posty

Gość kukus

chce kupic pod choinke kolezance jakas dobra plyte, tylko tak dawno nie sluchalam nic oprocz radia , ze trudno mi znalesc cos wyjatkowego.

Gość fgfxg
a jaki gatunek lubi twoja kolezanka?

wyjątkowego tak ? Lubie Edytę Bartosiewicz także ją polecam. Zawsze możesz też sama taką płytę nagrać. Wrzuć kilka kawałków które miło wspominasz podpisz fajnie płytę i mu ją daj

Gość fgfxg
no nie ma co na siłe wciskac czegos co jej kolezanka moze nie lubic, ja np nie chciałabym dostac płyty od edyty, mimo ze piosenki ma ładne ale u mnie zbierałaby kurze..

wiesz skoro nie napisała czego oczekuje to podałem pierwszą z brzegu od siebie. Do Edyty ja akurat wracam tak raz na kilka miesięcy.

Gość gtdfgfcg
jesli autorka nie wie jaki gatunek lubi jej kolezanka to nawet nie ma co sie produkowac... bo dla kazdego cos innego jest wyjątkowego..

Gość Szymuś
Morphine - Cure for Pain 1997 Jest to płyta wyjątkowa.

Gość aaaaaaarwena
arctic monkeys florence and the machine albo jakis dubstep na pewno bedzie zadowolona w goole jest tyle wspanialej muzyki ze to pytanie jest az dziwne

Gość kukus
slucha w sumie wszystko po trochu grzeszczak,pink floyd, adele,coena, krawczyka, kazika-plyty juz ma. bartosiewicz stare znam, ale po jej powrocie na scene nie slyszalam plyty. zerkne dzieki-poslucham.

Gość kukus
florence and machine chyba maja nowa fanke dzieki

nie słyszałaś bo nie nagrała żadnej ^,- Fryderyk 2004 Piosenka roku ("Trudno tak... " wykonana w duecie z Krzysztofem Krawczykiem) to takie cusik ostatnie co nagrala.