Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga14

pierwsza miesiączkaitp.

Polecane posty

Gość aga14

hej, pomóżcie. mam 14 lat, moje piersi są ledwo widoczne, nie mam miesiączki. wszyscy piszą o jakimś śluzie przed miesiączką. często mam jakieś brudne majtki, takie żółtawe czy coś, ale nie sądziłam, że to śluz. śluz kojarzy mi się tylko z czymś takim klejącym i śmierdzącym, a to moje to wygląda jak po prostu jakieś siki, przepraszam za te określenia, ale mocz chyba brzmi jeszcze gorzej.. z resztą ten niby "śluz" mam już od trzech lat. napiszcie o tym jak Wy miałyście. w ogóle nie wiem co ja mam robić! piersi zaczęły mi rosnąć (boleć) w połowie 6kl. podstawówki, wtedy kiedy już wszyscy dawno mieli okres! teraz jestem w 2 kl. gim. ja niby się tym nie przejmuję, bo nie chcę w sumie mieć jeszcze okresu, ale trochę głupio, że jestem taka płaska i w ogóle inna. nie piszcie, że wszystko w swoim czasie, bo ja to dobrze wiem. jedyne co mi pozostaje to noszenie push-upów. nie noszę za dużych ,to by było głupie, tylko one po prostu dużo kosztuje. +jeszcze dodam, że jestem dosyć chuda, ważę 43 kg i mam 160 cm wzrostu. napiszcie co o tym myślicie, Wasze doświadczenia związane z pierwszą miesiączką ,jakieś dobre rady, jak Wam rosły piersi itp. dzięki, będę bardzo wdzięczna:))

Gość dominika...97...
cześć ja dostałam w tamtym roku, majtki podobnie wyglądały, na początku chyba tak jest. Nie wiesz jak to jest z tymi badaniami na wytrzymalosc na ból bo widzę ze jesteś w moim wieku