Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sierpiń 2012

Poród na śerpien 2012 :) zapraszam :) i nie tylko :)))

Polecane posty

Gość do autorki.....
naucz sie pisac jebana kurwo

No dziewczyny jestem w ciąży wyliczyłam ze poród ma być w sierpniu :) 2012. w ta w piątek idę do giną zobaczymy jak tam wszystko jest ?

[zgłoś do usunięcia] do autorki..... naucz sie pisac j**ana k**wo ************************************************************** Przepraszam jak kogoś uraziłam !!! Ale nie jestem polką, powiem ze czasami mi się błędy zdarza... :(... Polski język nie jest aż taki łatwy, zwłaszcza pisanie...

Gość salfazin
nie jestem polka buahahhahaahhahaa

Gość salfazin
to idz do gina a kogo to obchodzi?:O

Gość matylda81
gratulacje!A kiedy robilas test?

matylda81 gratulacje!A kiedy robilas test? *********************************************** 2 tyg temu, wyszedł pozytywny :).

Gość nie jestem polkaaaa
dobre:D

Gratulacje kwiatnadziei! Ja mam nadzieje, że też się niedługo przyłączę! :) Nie zwracaj uwagi na te chamskie wypowiedzi! :) Powodzenia, dużo zdrowia dla malucha!

Gratulacje kwiatnadziei! Ja mam nadzieje, że też się niedługo przyłączę! :) Nie zwracaj uwagi na te chamskie wypowiedzi! :) Powodzenia, dużo zdrowia dla malucha!

[zgłoś do usunięcia] Preggers Gratulacje kwiatnadziei! Ja mam nadzieje, że też się niedługo przyłączę! Nie zwracaj uwagi na te chamskie wypowiedzi! Powodzenia, dużo zdrowia dla malucha! ************************************************** Dziękuje kochana :)!!!! Mam nadzieje że szybko do nas dołączysz :)))

Gość matylda81
to super pewnie jestes szczesliwa,jeszcze raz gratuluje i dbaj o siebie.

Gość NIE NOOOOOOOOOOOOOOOO
[zgłoś do usunięcia] Preggers Gratulacje kwiatnadziei! Ja mam nadzieje, że też się niedługo przyłączę! Nie zwracaj uwagi na te chamskie wypowiedzi! Powodzenia, dużo zdrowia dla malucha! ************************************************** A PO CO TO KOPIUJESZ KRETYNKO:o

Gość melodiaaaa
nie jestes Polka? to wypierdalaj z polskiego forum rumunska dziwko!!!!

Dziewczyny dla czego jesteście takie nie mili... przykrości wam nie zrobiłam tak ?!!! Za mało kultury jak tak się zachowujecie!!! przepraszam !!!!! ...co za ludzi...

Gość NIE NOOOOOOOOOOOOOOOO
SKORO NIE JESTES POLKA TO SKAD POMYSL PRZEBYWANIA NA TEJ STRONIE???? Z CIEBIE TAKA NIE POLKA JAK Z KOZIEJ DYPY TRABA HAHAHHAH

Mam męża polaka ! Ale nie ważne! Co z was za ludzi co ???? Jak można kogoś tak traktować. To pokazuje wasza głupotę... Nie mówię ze wszyscy, bo są życzliwe osoby na tym forum... !!! ale niektórzy to tragedia... BRAK SLOW!!!

Gość o ludzie
a skad jestes

Gość do autorki.....
przestan pierdolic idiotko,poczytalam pare twoich innych topikow i jakos tam ci pisanie dobrze idzie sciemniara z ciebie niezla spadaj bo z debilkami zazwyczaj nikt tu gadac nie chce

[zgłoś do usunięcia] do autorki..... przestan pie**olic idiotko,poczytalam pare twoich innych topikow i jakos tam ci pisanie dobrze idzie sciemniara z ciebie niezla spadaj bo z debilkami zazwyczaj nikt tu gadac nie chce *************************************************************** KOBIETO CZY TY MYŚLISZ O CZYM TY MÓWISZ CO ? DAJ ŻYĆ INNYM LUDZIOM OK I NIE WTRĄCAJ SIĘ. NIĆ NIE ŚCIEMNIAM, MÓWIŁAM PRAWDĘ OCZEP SIĘ!!!! CO ZA CZŁOWIEK PORAŻKA!!!!!

Gość a ja mam termin na lóty i
mażec, kwiećeni, czerwiwedz, wżeśeń, listopat, gródźeni

Gość djraff
Fotografia ciążowa dziecięca rodzinna zapraszam na stronę WWW.KARINAFALINSKA.COM