Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bomblibomb

ON ZNOWU WROCI PIJANY

Polecane posty

Gość magdaaaa1
to prawda -BLINK. Moja mama też odeszła jak z siostrą byłysmy juz pełnoletnie i w sumie trochę z naszej inicjatywy. A dla dziecka zycie w domu gdzie są ciągle awantury jest po prostu horrorem. Oszędz tego widoku dziecku.

Gość bomblibomb
to moje mieszkanie, nie mam do kogo pojechac, to nie wchodzi w gre....nie wiem, czy to juz alkoholizm, bo na ogol jest ok,zajmuje sie wspaniale corcia,. nie jestesmy malzenstwem....ale czuje sie jakos nie halo z tym wszytskim....zapieprzam w pracy, dom- drugi etat, a potem samam siedze noz kurwa:/

Gość magdaaaa1
ale to jak często on wychodzi? i w ogole jak sie dogadujecie ze sobą?

Gość ^^^melka^^
oj jak ja to dobrze znam....łażenie po knajpach, kolesi, awantury, darcie ryja po nocach.....:(

Gość bomblibomb
ostatnio rzadko.....powiedzmy ze pierwszy raz od 3 tyg. dogadujemy sie niezle....ale boli ze mnie dizis totalnoe olal....o 18 gadalismy mowil ze zaraz bedzie

Gość magdaaaa1
to ja na Twoim miejscu po pol godziny (po jego wyjsciu) bym do niego zadzwoniła i zrobiła awanturę ze ma wracac :|

Gość ^^^melka^^
magdaaa i blink.....podziwiam wasze mamy! mnie przeraża sąd, rozwód..

Gość bomblibomb
ehh ja juz nie mam sily na pospolite darcie ryja...wypie piwo, wezme cos n a uspokojenie i spac...wali mnie to...

Gość magdaaaa1
melka - moja mama byla zmuszona przez nas. Z siostrą wyprowadzilysmy sie do babci i powiedzialysmy mamie ze jak chce to niech z nim zostanie. A moj ojciec juz wtedy pil całymi miesiącami, robił awantury, jakies zwidy i moja mama się go bała;/ jak już odejdziesz to potem wszystko idzie łatwo.. ja cały czas myslałam ze nigdy się od tego nie uwolnie a teraz nie wyobrażam sobie żyć tak jak kiedyś - w ciągłym strachu.

Gość magdaaaa1
melka - Ty masz problem z mężem? jest alkoholikiem? macie dzieci?