Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sheideall

czy wypaada z bylym ?pomocy

Polecane posty

Gość sheideall

Pomocy nie wiem co robić! doradźcie! Mam problem. Byłam z chłopakiem 2 lata. Pół roku już minęło od naszego rozstania. Przez ten czas się nie odzywaliśmy.Byliśmy skłóceni, jak to często bywa po rozstaniu. Parę dni temu on się odezwał i napisał mi, że szczerze mnie przeprasza za te kłótnie. Prosił, abym mu wybaczyła te rozstanie. Zaproponował zgodę czysto koleżeńską. Za miesiąc mam studniówkę lecz nie mam partnera. A raczej nie chce mieć, bo zawsze marzyłam, żeby na nią iść z moim byłym. Chciałabym aby ze mną poszedł. To byłoby spełnienie moich marzeń, tylko że od pół roku jeden raz ze sobą rozmawialiśmy. A teraz jesteśmy przecież tylko znajomymi. Nie głupio będzie jak go zaproszę? Tak po koleżeńsku? W końcu tyle nas kiedyś łączyło... ale obawiam się, że mi odmówi...w końcu on chce być tylko moim kolegą... Czy prosząc go nie zrobię z siebie idiotki? dodam ze on juz wogle mnie nie kocha

Gość bil .m
a z kim zaruchasz na studniówc ? bo wiesz studniowka nie ruchana matura nie zdana

Gość ja tez czasem
ja bym na Twoim miejscu sie wstrzymala i nie zaprosila go. zrobilam podobnie, zaprosilam bylego na wesele i podobnie wczesniej bylismy pokloceni. poszedl ze mna, bawilismy sie fajnie, potem zaczelismy sie spotykac znow z jego inicjatywy, a pozniej jak to zwykle bywa historia lubi sie powtarzac, znow mnie zaczal olewac, pzestal sie odzywac i dowiedzialam sie ze ma kogos :) wiec oszczedz sobie cierpienia i rozejrzyj sie za kims innnym, 3maj sie:*