Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onatoonatoona11111

Rozstanie po 3 latach...............

Polecane posty

Gość onatoonatoona11111

Moj chlopak chodzi do szkoly jakas jego kolezanka ze szkoly zaczela go podrywac, ja nic do tego nie miałam bo kolezanki moze miec. Pewnego dnia widze sms on jej napisal" szkoda ze sie nie spotkamy" ja sie pytam co to za sms a on powiedzial ze ona za nim lata i on chciał sobie z niej żarty zrobić, że ona za nim lata i nie moze go miec. Byłam zła płakałam i on na drugi dzien powiedzial jej w skzole ze ten sms nie był do niej i zeby skasowala jego nr. A teraz druga sytuacja Przez jakis czas sie klocilismy, moj chlopak pojechal sobie gdzies z kolegami zjarał sie wtedy . I jego kolega kierwoca poszedl do sklepu po picie spotkal tam jakies swoje kolezanki i one weszly do samochodu i pogadali, ja wtedy dzownilam do chlopaka pisalam a ten nic, i potem pojechali do domu,. Jak wrocil do domu zadzwonil do mnie. Potem na drugi dzien on wziol nr tel od kolegi do jednej dziewczyny i napisal jej sms "milo bylo ciebie poznac" a ona odpisala "przyjezdziecie jeszcze" a on jej juz nic nie odpisał, ja sie pytam co to za sms a on powiedzial ze dla zartow napisal tego smsa, ja sie pytam a co w tym jest smiesznego? a on powiedzial ze to ze napisal jednego smsa i nie odpisal, pare dni pozniej ona napisala " hej co tam slychac" a on jej odp " : ze ma bardzo zazdrosna dziewczyne i co tam u ciebie" a ona odp " ulala strach sie bac i ze cos tam robi" bylam zla i on jej potem na drugi dzien napisal " sakasuj moj nr ja mam kochana dziewczyne niechce miec z wami kontaktu" ja bylam zla strasznie i zerwalam z nim przez te zartobliwe jego sms, tesknie za nim kocham go ale jestem bardzo wrazliwa i pamietliwa osoba, czy dobrze zrobilam? on przeprasza mowi ze kocha ze to byly zarty....powiedzcie mi czy ja dobrze zrobilam i co byscie zrobili na moim miejscu, czy wrocilibyscie ? on mowi ze nigdy by mnie nie zdradzil, ze mnie kocha, ze to byly tylko zarty, ale mimo to ja zerwalam, czekam na ocene mojej sytuacj

zarty?? A co mial ci powiedziec przeciez cos musial a prawy jak to facet nie powie... Dobrze zrobilas bo tak sie zaczynaja zdrady itp.. znajdz sobie faceta ktoremu w pelni zaufasz a nie beda mu w glowie koledzy jaranie i "zarty" z innymi dziewczynami...

Gość onatoonatoona11111
jeśli chodzi o zdrade to ja wiem ze on mnie nigdy nie zdradzi, jego mama byla zdradzana przez cale zycie i on wie jakie to cierpienie , nie raz mi mowil ze nienawidzi swojego ojca za to co robil jego matce, Ale mimo tego bardzo smutno mi sie zrobilo przez te smsy zartobliwe..... eh nie wiem juz co myslec

Gość onatoonatoona11111
czy ktos jeszcze sie wypowie?

Gość ehbfgnx
dziewczyno ile TY masz lat?

Gość njkbn,,b v
21

Gość onatoonatoona11111
20

Gość ehbfgnx
myślę że on tak samo jak Ty nie dorośliście jeszcze do stałego związku...on chce się bawić a Ty go kontrolujesz...a to nie dobrze po obu stronach.Powodzenia Wam życzę ale nie razem a w nowych związkach!

Gość onatoonatoona11111
on wlasnie niechce sie bawic.... nie robi juz nic takiego , byly tylko te dwa esy...... on chce ze mna slub brac pierscionek mam......... tyle ze zerwalam...... nie wiem juz co o tym myslec, czy ktos jeszcze sie wypowie?

Gość gość
Dużo osób udziela rad typu czas leczy rany itd., ale w mojej sytuacji to było nie do wykonania. Rozstałam się z mężem, mamy wspólne dzieci, niby jak to wyrzucić z pamięci? Ja po prostu powiedziałam sobie, że zrobię wszystko by on znowu był ze mną. I nie żałuję. Zamówiłam na niego urok miłosny ( strona chyba http://urok-milosny.pl) czekałam trochę czasu, ale powrócił. I traktuje mnie lepiej niż wcześniej.

Gość gość
Ja uwierzyłam w moc rytuałów odkąd dane mi było porozmawiać z wróżką Dianą. Dzięki jej poradom chłopak chodzi jak przyklejony do mnie. Namiary znajdziecie na wrozkadiana.pl