Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szabada szabada@

ludzie zyja dłużej????

Polecane posty

Gość szabada szabada@

w ostatnich czasach w koło sie mówi o tym ,ze wydłuza sie srednia zycia ludzi itp...dlatego miedzy innymi chca wydłuzyc wiek emerytalny itp...a ja co rusz dowiaduje sie ze ktos umiera i tak ostatnio ojcowie dwoch kolezanek jeden 68 drugi 61 lat a to ktos z wioski 58,64,71,49 - u was tez tak jest....bo dla mnie to jak ktos zyje długo to rozumiem ,ze dociagnie co najmnej do 80 tki

Gość malamysz1
To co się dzieje ostatnio to jakaś makabra :(Pracuję w służbie zdrowia i ktoś powinien zweryfikować te dane bo są dawno nieaktualne !!! Przykłady : Ostatni tydzień w szpitalu --24 przyjęte osoby średnia wieku 49 lat !!! Umarły już 4 osoby 49,36,33,28 !!!! Wszyscy na zawał !!! Reszta to 80 % już nie uleczalne nowotwory !!!! Nie wiem doprawdy nie wiem co jest grane :( Nikt nie wie czy dożyje jutra niestety .Dziś rano przywieźli dziewczynę 24 lata -rak żołądka bardzo zaawansowany .Na prawdę cieszmy się każdym dniem :)

Gość malamysz1
Naprawdę miało być :)

Gość VaVa2222222222
jestesmy za tunezja i meksykiem oto ile zyjemy dostepne info w sieci

Gość Petrecjusz
wszystko zależy od genów ja mam dziadka ma 86 lat babcia 87 ale już tylko leży dziadek ma brata 93 lata i jeździ na rowerze jak to zobaczyłem to byłem w szoku, drugi mój dziadek zmarł w wieku 87 lat, ale babcia miała tylko 58 :(, ale nikt nie zmarł na raka także pocieszające jest to dla mnie. Pozatym bardzo dużo zależy od żywności jaką sie spożywa, a dużo mniej od aktywnego trybu życia. Nie ma co liczyć ze jak codziennie rano biegasz dłużej pożyjesz tajemnicą długiego życia jest jedzenie i wiem co mówie bo bardzo dużo o tym czytałem.

Gość salmonellozzaaa7
genów ? nie pitol od warunków zycia a my mamy nedze w polsce

Gość Petrecjusz
jeżeli jesz dużo wołowiny i wieprzowiny masz spore szanse że nie dociągniesz do 70tki :(

zależy od przyczyny śmierci. Młodzi ludzie są narażeni na śmierć :P przez tryb życia jaki prowadzą. Tzn. Np. Wypadki samochodowe itp. Więc co z tego ze wy mieliście styczność ze śmiercią 30-40 latków? To nie świadczy o tym ze statystyki kłamią :)

Gość szabada szabada@
oczywiscie ,ze nie biore pod uwage wypadków,chodzi mi wlasnie ze duzo ludzi umiera na zawały,nowotwory ostatnio w moim otoczeniu na jakies powiklania z nerkami itp....W mojej rodzinie pradziadkowie dozyli 90 tki ale juz z ich dzieci a mieli ich 9 cioro to zyje tylko 5 (po ok 65-75)lat

Gość szabada szabada@
oczywiscie ,ze nie biore pod uwage wypadków,chodzi mi wlasnie ze duzo ludzi umiera na zawały,nowotwory ostatnio w moim otoczeniu na jakies powiklania z nerkami itp....W mojej rodzinie pradziadkowie dozyli 90 tki ale juz z ich dzieci a mieli ich 9 cioro to zyje tylko 5 (po ok 65-75)lat