Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buuuuuuuuuuuuuuuka

nie zdałam czuję się jak kretynka

Polecane posty

Gość buuuuuuuuuuuuuuuka

wstyd, żeby tak oblać :o

Gość buuuuuuuuuuuuuuuka
taaak :o mój drugi egzamin... pierwszy poszedł mi na placu idealnie, oblałam na mieście, a dziś oblałam na placu! na łuku, który rano wychodził mi na ćwiczeniach idealnie! :o raz musiałam korygować, a drugim razem zgasł mi przy ruszaniu... wstyd jak nie wiem :o

Gość lu ne
do 3 razy sztuka, powodzenia

Gość buuuuuuuuuuuuuuuka
dzięki :) może i dramatyzuje, ale po tej akcji dzis mi się odechciało :o

Gość buuuuuuuuuuuuuuuka
racja, nie od razu... tylko czemu to takie drogie, jakby ze 20zł nie mogło kosztować :o dzieki :)

Daj spokój ja zdałam za 5 :D w tym 2 razy oblałam na łuku :D :D :D bedzie dobrze tylko ten cholerny stres jest najgorszy... zawsze wypijałam przed egzaminem red bulla :D

Gość buuuuuuuuuuuuuuuka
Blondii :D dziś na tym łuku, to byla jakas czarna seria, z 5 osób przede mną poległo, ja 6, a odkąd czekałam jakieś 1,5h na swoją kolej, to nie zdał nikt... ale chociaż trafił mi się sympatyczny egzaminator - ten sam, co za pierwszym razem :D

Gość borys byc
misiowata...ładna jesteś ;)

Gość Czekam nsa wydanie pj
Rozumiem co czujesz, bo ja za pierwszym razem też oblałam. Placyk - idealnie, wyjechaliśmy na miasto, jeździliśmy ok 25 min. i z nerwów zrobiłam głupi błąd. Cała byłam sparaliżowana że stresu. Ale mimo wszystko, ten pierwszy raz bardzo mi się przydał ponieważ wiedziałam już jak wygląda egzamin i zaliczyłam teorię. ZA drugim razem zdałam :D Jeździliśmy po warszawie ok godziny czasu i nawet nie spostrzegłam się jaK ta godzina szybko zleciała ;) A pomyśleć, że miałam porządne chwile zwątpienia. Niepoddawajcie się, będzie dobrze ;)