Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcella3335

Wymarzony i oryginalny ślub! Bez snobizmu!

Polecane posty

Gość marcella3335

Niedlugo ślub a właśniwie jeszcze trochę czasu do niego, bo dopiero wiosnę i tak wlaśnie szukam - nie wiem może na próżno czegoś co jednocześnie będzie pasowało do mojego faceta jak i oczaruje gości, zapadnie w pamięć. Niechce jakiś akcji w stylu Pameli Anderson ktora na swoj slub ubrana byla w jeansowa kiecke albo bikini i do swojego meza mowila "lajdaku"..jedli papierowy tort i parowki a w domysle mozna się zastanwiać, że pewnie zbyt trzeźwi nie byli ;] W kazdym razu - poszukuje POMYSŁÓW na słub marzeń. Strój, miejsce, jedzenie...pomóżcie ;)

Gość Myśle ze wiele zalezy
Od finansów jakimi dysponujesz i na jaki ślub sie decydujesz ( kościelny czy cywilny) np kościelny stosunkowo łatwo jest zorganizować gdzies w Hiszpani , Barcelona np. Jeśli cywilny to jakaś egzotyczną wyspa :) to naprawdę zależy od wielu czynników. Ktos tu kiedyś na forum pisał ze można zrobić ślub w pięknym miejscu w Polsce z mała grupka gosci. Np Zakopane, Kazimierz dolny czy Sandomierz... Tak jak mówię zależy od finansów :)

Gość Eeerrr...
Jesli slub marzen, to chyba powinien byc Twoich marzen a nie marzen kafeterianow! haha Skoro nie masz pomyslu na slub i wesele, to moze lepiej odczekac az sama cos wymyslisz albo zamiast wydawania kasy na impreze pojechac w wymarzona podroz poslubna (chyba, ze nie wiesz tez gdzie w taka podroz mozna wyjechac). A skoro tak Ci zalezy na tym, zeby goscie okrzykneli Twoj slub wydarzeniem roku, to moze zrob wsrod nich ankiete z pytaniem czego oni oczekuja w tym dniu. Nie rozumiem jak mozna nie miec pomyslu na wlasny slub!

Gość fgjm
zerknij na blog_slubne inspiracje-mnie oczarowal mimo,ze slubu nie planuje mam go w zakladce i czasem tam zagladam,przepiekne zdjecia.zajrzyj