Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość happpek

horoskop 2012......WYSTRASZONA!!!!

Polecane posty

Proszę sie nie poddawac, mysle, ze najlepiej by bylo, gdyby Pani powiedziala mu, ze poprostu jesli zalezy mu na wszym zwiazku i na rodzine to niech przestanie jezdzic z ta kobieta. Ze rodzina jest na pierwszym miejscu, ze gdyby Pani jezdzila z jakims mezczyzna tez by byl zazdrosny

Gość happpek
Mąż teraz zaczął jeżdzić do pracy innym autobusem...chyba dlatego,że boi się z nią jeżdzić z tego względu,że gdyby ona znowu do niego podeszła to on nie umiał by nie podtrzymywać rozmowy. Powiedział mi że dlatego min z nią rozmawia bo mu się nudzi, a gdy powiedziałm mu że w czasie podróży autobusem ma np poczytać gazetę albo wziąść sobie jakąs ksiązkę(ja tak robię) to mnie wyśmiał A ztym dzwonieniem dop tej baby też tak myslałam,ale czy się nie ośmieszę? A poza tym jestem jakaś zrezygnowana i myslę sobie,skoro by iał odejśc to niech odejdzie...nie potrafię najbardziej znieśc oszustwa

Gość happpek
wiesz skoro jego miłość do mnie się wypaliła(choć twierdzi że mnie kocha)to jaki ma sens zatrzymywania go?dla mnie to upokorzenie,a takie samo cierpienie bo z nim ale nie moim

Gość polakakaaama
horoskopy to bzdura numerologia coś już może powiedziec ale horoskopy absolutnie nie !

Gość happpek
a gdzie można sprawdzić taką numerologię?

Gość wejdż w google..........
i wpisz numerologia,ale to też nie powie ci wszystkiego. Nieżle się narobiło w twoim życiu,ja nie wiem co bym zrobiła,ale to świństwo i egoizm z jego strony,nie mówiąc już o ty babsku

Gość juuuulia
No jak czyta takie historie to się odechciewa zakładania trwałego związku. Faceci to jednak swinie

Gość juuuulia
ale horoskopem bym się nie kierował,bo się jeszcze bardziej dołujesz,a pozatym to bzdury

Gość mikikun
a wierz ze to jest grzech Bóg postanowił, że karą będzie grzech [sam w sobie] człowiek żyjący w grzechu sam ściąga na siebie karę. Oczywiście grzeszący zadaje przy tym cierpienie swemu bratu tak też było z Kainem, który zabił swego brata Abla. Bóg Ojciec wszelkie zło dopuszcza ze względu na wolność, jaką dał człowiekowi, i by przez cierpienie jednego człowieka drugi został zbawiony. Tajemnica cierpienia wyjaśniona jest dokładnie w Nowym Testamencie poprzez całe życie na ziemi Moje i Mojej Matki oraz tych, którzy przy Mnie byli. Bóg dopuszcza istnienie Judaszy; każdy z nich ma szansę [być uratowanym], dopóki trwa jego życie na ziemi. Życie to jest wieczną walką, w której ściera się dobro ze złem. Tajemnica cierpienia zawiera w sobie tajemnicę zbawienia, która pozostaje tajemnicą Boga Ojca. Dopóki wszyscy się nie nawrócą i nie zaczną żyć według przykazań Bożych, będą cierpieć zarówno oni, jak i cała ziemia. Będzie głód pożogi, trzęsienia ziemi, której wielkie połacie zaleją oceany. To będzie, Moje dziecko, upomnienie i przypomnienie wszystkim wyznawcom bożków, że Panem ziemi i całego ludu jest JEDYNY BÓG Jahwe. nowy orlean - voodo , homoseksualizm co roku parady ,kliniki zajmująca sie tylko aborcja prostytucja http://voxdomini.com.pl/vox_art/katrina.htm sri lanka tsunami - prostytucja dziećmi pedofilia Kuba - voodo Haiti dotknęło trzęsienie ziemi, ale nikt nie pamięta, że na początku swej historii za niepodległość kraju oddali kraj szatanowi. Japonia - terz grzeszy na całego Jednym z najbardziej przejmujących przesłań, jakie Matka Boża przekazała w Akicie było to, wypowiedziane 13 października 1973 roku. Matka Boska mówiła wówczas: „Jeżeli ludzie nie zaczną pokutować i nie poprawią się, Ojciec ześle na ludzkość straszliwą karę. Będzie to kara większa niż potop, nieporównywalna z niczym, co widział świat. „Ogień spadnie z nieba i unicestwi większą część ludzkości, dobrych na równi ze złymi, nie oszczędzając ani kapłanów, ani wiernych. Ci, co ocaleją, będą czuć się tak samotni, że będą zazdrościć umarłym. „Jedyną bronią, jaka wam pozostanie, to Różaniec i Znak pozostawiony przez mego Syna. Codziennie odmawiajcie Różańcowe modlitwy. Na Różańcu módlcie się za papieża, biskupów i kapłanów. „Działanie szatana przeniknie nawet Kościół, do tego stopnia, że będzie można zobaczyć kardynałów sprzeciwiających się innym kardynałom i biskupów występujących przeciwko innym biskupom. „Kapłani, którzy Mnie czczą, będą wyszydzani i prześladowani przez swych współbraci. „Świątynie i ołtarze będą plądrowane. Kościół będzie pełen tych, którzy pójdą na kompromis, a szatan będzie kusił wielu kapłanów i osoby konsekrowane, by opuścili służbę Panu. „Diabeł będzie występował szczególnie przeciwko duszom poświęconym Bogu. Powodem mego smutku jest myśl o zatraceniu tak wielu dusz. „Jeśli grzechy będą coraz liczniejsze i poważniejsze, nie będzie już dla nich przebaczenia. Odmawiaj jak najczęściej Różaniec. Tylko Ja jedna wciąż mogę ocalić was przed zbliżającym się nieszczęściem. „Ci, którzy mi zaufają, zostaną ocaleni".

Gość joda81
ja osobiście podchodzę do takich horoskopów z dystansem, juz bardziej chyba wierzę we wróżby i numerologię, polecam stronę http://bralloso.com/kosmos/index.php, sprawdź, może przyszłość jednak miło cię zaskoczy