Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iouiouo

mówi, że nie szuka związku, zobowiązań

Polecane posty

Gość iouiouo

a przy koleżance mięknie...maślane oczy, zaproszenia, rozmowy... stara się tylko o seks?

Gość kjj
może inaczej, dlaczego nie chcecie zobowiązań, co was przed nimi powstrzymuje?

Gość Eeerrr...
No skoro tak mowi, to znaczy, ze nie szuka. Nie wiem dlaczego kobiety mysla, ze jak facet proponuje spotkanie, to od razu chce zwiazku i zobowiazan?!? Moze chce tylko milo spedzic czas...

Gość iouiouo
obserwuje ją. pyta o kolegów. jest przy niej. zaprasza ją, gdy ma z kim miło spędzić czas. w większym gronie wspólnych znajomych wybiera jej towarzystwo. nie kocha, bo jej nie zna. pokazuje czynami, że się nią interesuje, dba o nią ale w luźnej rozmowie powiedział, że nie szuka związku i nie lubi zobowiązań, a zachowuje się tak, jakby chciał czegoś więcej.

Gość iouiouo
tak- to trudno zrozumieć. to jest nielogiczne. jest sprzeczne z tym co robi. nie wiem jak mam się do niego ustosunkować. czuję się niekomfortowo gdy robi coś co wskazuje na to, że mu zależy. słyszałam od niego, że nie chce związku, ale się przywiązuje i mnie też próbuje przywiązać dzwoniąc, pisząc, umawiając się, wspierając... nie wiem czy kłamie, czy szuka seksu, czy się boi, czy cholera wie co... jest to mój kolega, którego lubię, który wydaje się bardzo fajny i w tej sytuacji zastanawiam się jak mam postąpić.

Gość Ty się zakochasz, on niby
Będzie milszy, ale oczywiście nie będziecie para, po czym on pozna jakąś niunie, do której wprowadzi się po dwóch tygodniach znajomości, będzie jej robił śniadania i wynosił śmieci, a z tobą zerwie kontakt. Nie brnij w po dalej. Wiem, jak to później boli. Z doświadczenia.