Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malska

pytanie głównie do facetów

Polecane posty

Gość malska

spałam ze swoim byłym (umówiliśmy się na seks) ktory nie chce ze mną być bo mi nie ufa itd dużo złego się wydarzyło mysłalam ze się prześpimy, pogadamy i na tym koniec bez jakiś sentymentów i calej otoczki... a tu proszę przyjeżdzam w dresach do niego a on w koszuli w pokoju zapalona lampka muzyczka nastrojowa , swieca , napoje przygotowane zostałam na calą noc bo nie chciał zebym wracała jakieś tance przy wolnej muzyczce, mówił do mnie skarbie,zachwalał jaka to jestem piękna, był czuły, jakieś kąpiele chciał uskuteczniać wspólne niby mieliśmy zasnać oddzielnie a on przyszedł do mnie sie przytulać wreszcie jakby się zreflektował i poszedł do siebie a ja go nie zatrzymywałam rano znow przytulanie, prosił żebym pogłaskała go po glowie (tak jak zawsze to robiłam i po pleckach) spieszyłam się więc sniadania nie zjadłam to przygotował mi owoce.... odzywał się na drugi dzień z pierdołami dzwonił pisał jak byo mu cudownie.... na drugi dzień ciszaaaa ja tez milczę nie liczę na to że wroci bo wiem ze seks niczego nie załatwi ale widać ze tez zdziowny ze było fajnie bo bał się ze będzie kłotnia tak jak to ostatnio u nas tylko bywało

Gość ja pizdziec
a jakie to pytanie?

Gość malska
czy facet gdyby nie czul to by sie tak zachowywał? przeciez bylam przespalam sie z nim pozniej byly godziny rozmow i wlasnie to cale jego zachowanie

Gość ja pizdziec
może tak się zachowywać nawet jeśli nic nie czuje

Gość malska
po cholere?

Gość niunn
Po to abyś znowu przyjechała i dała dolly.

Gość l'akabarbiette
kocha cie i pewnie tęskni chyba logiczne skoro zamiast zwykłego seksu na jaki się umowiliscie on się postarał świece itp naprawde nie rozumiesz czy chciałas się pochwalić czymś? nie było cie poczuł że jednak mu brakuje ciebie i to cała filozofia przecież oni są prości jak budowa cepa nie bądź głupiutka;)*

Gość ja pizdziec
żebyś porządnie dała. Nie dorabiaj ideologii :D

Gość malska
nie chciała się chwalić po prostu zastanawiam sie to nie jest typ romantyka wrazliwca dlatego nie przypuszczalam ze tak to bedzie wygladalo zwlaszcza jeszcze kilka dni wczesniej sie poklocilismy i zerwalismy kontakt on wie ze to bylo raz i na wiecej nie liczy zreszta juz mu to napisałam odpisal spoko dobrej nocy nie musi mi slodzic bo nie slodzil zebym przyjechala tak jakos wyszło nie zaluje czy kocha to nie wiem ale zdziowna jestem cala ta otoczka a no i stwierdzil ze sentyment boli dlatego on woli powiedziec ze przespalismy sie zeby rozladowac