Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dominik z radomska

Wkurzajaca matka z córką -pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość frtzu mm
jestes glupia pizda

Gość patologia taka kobita
następna niezrównoważona która nie umie odciąc pępowiny od mamusi jakby tak facet dzwonił do swojej matki to zaraz byłoby ze mamisynek i zeby go rzucić bo po co ci taki chłop ale jak kobieta dzowni do swojej mamusi to kurwa jest wielce więź rodzinna żal po prostu

"rozmawiałem niejednokrotnie zawsze sie to konczyło albo awantura albo jej płaczem i pretensjami do mnie ze jej nie rozumiem i że co mi przeszkadza że sobie rozmawia z mamusią,juz naprawde nie wiem jak mam do niej dotrzeć?" No cóż. W takim razie załatw ją jej własną bronią - zacznij rozmowę na temat jej pogaduszek z mamusią. Musisz tylko wykazać się idealnym wyczuciem czasu. Wyczuj moment, kiedy ona już będzie naładowana do walki o swoje zdanie, ale jeszcze nie zacznie histeryzować i... zacznij histeryzować :D Zdenerwuj się bardzo(ale nie na agresywnie, tylko na smutno), mów, że ona Cię nie rozumie, że nawet nie próbuje zrozumieć, że jej matka jest ważniejsza od Ciebie i że strasznie Cię tym rani.

Gość dziewczyna jest niedojrzala
ot co wziąles za żone dziewczynke a nie kobiete i w tym jest problem czy dorosnie ??? watpie raczej cie razem z mamusia psychicznie wykończa w tandemie ,niż zdolasz coś zmienic faceci !!!!! zwracajcie uwage na to kogo bierzecie za żone ladna buzia i tylek to za malo, zeby przezyc zgodnie życie

Gość gość
Regres k***a w*********j z cafeterii!!! Ty j****y seksisto!!!!

Gość gość
do kogo to koorva piszesz archeologu? :D