Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siostra siostryyy

moja siostra..

Polecane posty

Gość siostra siostryyy

moja siostra zostawiła 3 dzieci.. wyprowadziła się do koleżanki uznała, że mąż ją męczy psychicznie, bo nazwał ją "szmatą" (zdradza go od kilku miesięcy i nawet się z tym nie kryła, poniewierała mężem, krzyczała mu w oczy że jej kochanek jest lepszy w łóżku itd i dziwi się, że on ją wyzwał od szmat, do tego jeszcze robi z siebie ofiarę) jak mogła zostawić swoje dzieci? dla jakiegoś kochanka? dla imprez? nawet nie wie jak krzywdzi własne dzieci, jak one wyrosną z myślą, że ich własna matka je olała nie wiem co robić, jak im pomóc :(

a jak tatusiowie zostawiają dzieci to OK? Zostaw ją w spokoju tak samo jak zostawiasz w spokoju męskich znajomych, którzy zostawiają rodziny dla dup i imprez

Gość siostra siostryyy
przestańcie z tymi je&$^$#^ prowokacjami człowiek chce się wygadać i zaraz posądzają o prowokacje, zaczyna to być wkurzające! nie wiem co zrobić, jak im pomóc, tak mi szkoda dzieciaków, jak im ma tata tłumaczyć, że mama się wyprowadziła? mam ochotę jej nie wiem co zrobić :/ już pomijam fakt, że moja mama starsznie zestresowała się tym a ma problemy z ciśnieniem, taki stres jej bardzo szkodzi dlaczego moja siostra jest tak podła, dlaczego jest taką egoistką :/

Gość siostra siostryyy
a gdzie ja napisałam, że tatusiowie zostawiający dzieci są ok??????????!!!!!!!!!!

siostra siostryyy siostry się nie wybiera :( szkoda dzieci, ale na szczęście mają jeszcze tatę i ciocię, chociez żeby dziecko było w miarę szczęśliwe to potrzeni są oboje rodzice. Szkoda szwagra że Twoja siostra go zdradziła, napewno to przeżył mocno skoro jej tak powiedział :( może z drugiej strony już wcześniej się między nimi nie układało dlatego go zdradziła, chociez to nie powód, przeciez można pogadac a raczej powinno sie gadac co lezy na wątrobie, w każdym bądź razie, od dzieci się nie powinno odchodzić, biedne dzieciaki :( dobrze ze jeszcze mają tate i ciocie.

Gość Don Oskaro
wypluty ty to musisz być wypluty skoro wierzysz we wszystkie głupoty jakie tu wymyślają