Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bunny28-1983

Odżywka WAX.Stosował ktoś?

Polecane posty

Gość zapada
też się chętnie dowiem

ja stosowałam, efekty jakieś tam były ale nie ujęły mnie specjalnie

Gość manaam
Oj dziewczyny,. to ja Was miło zaskocze :)) Używam jej od jakiś 2 lat, włosy już po pierwszym użyciu przestały mi wypadać. Włosy szybko rosną, wszyscy się dziwią, dlaczego tak szybko. Koleżanki , które miały problem z wypadającymi włosami, również są zadowolone z efektów i dziękują mi za doradzenie tej odżywki. Kiedyś była droga, kosztowała jakieś 20 zł, a teraz bardzo taniutka, niesamowicie wydajna i skuteczna ;)

Gość bunny28-1983
No mi właśnie zależy żeby włosy szybciej rosły.Dużo czytałam o niej i raczej panie są zadowolone,włosy szybciej im rosły.Jestem ciekawa jak bylo z wami.

Gość manaam
jak macie jeszcze jakies pytania co do tej odżywki to piszcie ;)

Gość bunny28-1983
manam---> a ile rosną ci przez miesiąc? Ogólnie to wlosy rosną około 1cm miesięcznie,po tej odżywce podobno więcej.

Gość ale zes pomogl....
ja stosowalam- dla mnie byla beznadziejna lda mojej przyjacoilki tez. wlsoy byly jakies takie szorstkie i trudne do rozczesania po tym,. trzyamalm ja na glowie pod czepkiem przez 30min i podgrzewalam suszarka. ogolnie jedna z najgorszych odzywek evr- a kupilam go po przeczytaniu masy zajebnistch komentarzy na kafeterii.

włosy mi szybciej nie rosły!!!!! tylko wtedy mi dość dużo włosów wypadło i jak zaczęłąm ją stosować to zaczęły odrastać, ale trudno mi powiedzieć czy to dzięki niej czy po prostu. wypadły mi po ciąży, wiec to raczej normalne że odrastał i ile jej zawdzięczam trudno o cenić

Gość bunny28-1983
Kurcze a więc jedna chwali inne nie.Teraz sama nie wiem czy próóąć czy dać sobie spokój.

Gość bunny28-1983
manaam---> to jak było z twoim porostem? :)

Gość ale zes pomogl....
ja ja kupilam wiele lat tamu chyba z 8 i wtedy male opakwanie( ktore i tak wystaczalo na wiele wiele uzyc) ksoztowalo 12 zl w aptece. wiec koszt niewielki choc w moim przyapdku to nawet za darmo mi sie to nie oplacalo. ale sprobuj.moze tobie bedzie odpowiadac.

Gość bunny28-1983
Spróbuję,najwyżej się nie sprawdzi.Ale chciałabym zeby u mnie zadziałała :)

Gość ale zes pomogl....
no ja tez szukalam jakies fajnego specyfiku ,bo mi wlosy wolno rosna (1cm na miesiac) a zapuszczam , niestyety chyba nie chce mi sie bawic w rozne olejki itd. bo z tego co sie dwoeidzlalm to niektorzy ''przyspieszaja'' prosot wlosow uzywajac mieszanek z roznych olejkow i nakaldajac na glowe 2 razy na tydz. albo i czesciej .

Gość nie wierzę że
przyśpieszają porost włosów - ale jako odżywka - bardzo dobra.

używałam ale do blond ( bo wtedy takie miałam włosy) efekt jak dla mnie nikły nie zachwyciły mnie włosy po stosowaniu tej odżywki

Gość bunny28-1983
Ktoś jeszcze używała?

Gość gość
myje rano wlosy i nie moge stosować odzywki rano z przyczyn czasowych. moge zastosowac wiecor odzywke? tzn nie myć ich najpierw i zwilzyc, splukac, a rano umyc dopiero?