Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość welceommmee in real life

Ile trzeba zarabiać żeby zrekompensować kobiecie 11 cm penisa ???

Polecane posty

Gość niunn
a jak się uda zejśc na 7,5 pięć stów piechotą nie chodzi " hahahahahhahaha

Czyli co najmniej 11 000 złotych i większej części normalnych kobiet nie będzie przeszkadzała wielkość mojego penisa?

Gość mi dała w pracy
do 12 centymetrowego nosisz go na wierzchu, że tak lecą laseczki oglądać ten wybryk natury?

Gość niunn
pociesz sie Autorze, ile musi bulić ten co ma 16 cm, bo to też za mało wg kafeterian. hahahhahaha

Gość Mam 12 cm
Owszem, ale lubię się bawić kobietami. Jedna kwoka z drugą myślą, że będę sponsorował, ale nie drogie Panie. Ja wolę czekać na moment, aż ona sama pierwsza mi da.

Gość niunn
tak 11 000 zł, i idź już to zarabiać! na co czekasz? hahahhahahaha

Gość Mam 12 cm
Nie pokazuję go od razu. Jednak jeśli zapraszam jakąś niunię do siebie, to udaje orgazmy i robi wszystko, widząc moje małe, ale śliczne mieszkanko. Nie zaprotestuje, że może ciągle wypada czy nic nie czuje.

Zarabiam zarabiam, staram się jak mogę. Potrzeba do tego jednak czasu. Chyba oczywiste jest że jak bym siedział teraz w biurze w jakieś pracy to nigdy bym do takiej kwoty nie doszedł. Muszę samodzielnie stworzyć rozwiązanie problemu zarobków, tworząc coś własnego :)

Gość mi dała w pracy
do 12 centymetrowego to jest dobry patent przedstawiasz jak sprawa stoi, laseczka pokłada się ze śmiechu i nawet nie poczuje, że ci dała

Wybacz ale operacje w jakimś Kaliningradzie nie wydają mi się rozsądnym wyjsćiem. Dwa: "w stanie wzwodu jest mniej spektakularne i zazwyczaj wynosi 0,7 - 1 cm " I co? 1 cm myślisz że tu pomoże? No bez żartów.

Gość Eeerrr...
moge sobie tylko wyobrazic poziom tych lasek, ktore przezywaja orgazmy z 11 czy 12 cm-owym penisem przedluzanym kasa haha No a Wam panowie tez na pewno jest milo wiedzac, ze gdyby kasy nie bylo, to bylby tylko smiech...

Gość śmiech to zdrowie
a zafascynowany swoją męskością krótkodystansowiec wyobraża sobie że laseczka ma juz orgazm na sam widok

Nie sądziłam, że 11 cm w zwodzie jest możliwe. Byłam pewna, że napiszesz o stanie spoczynku. To po pierwsze. "Kurrrrwa", że zacytuję ! No i masz ten swój problem, który Cię jak mocno gnębi. Tak mocno, że budujesz teorie. Teorie, że każdą kupisz. Pytanie tylko za ile ... To pro drugie. Już bez Kurrr .... Nie mam rady. Nie pomogę, ale też nie wyśmiewam, bo wyobrażam sobie co musisz czuć. Nie raz rozmwiałam na temat newralgocznej długości z moim partnerem. Wiem jakie to dla Was ważne. I pewnie nie uwierzysz kiedy powiem, że wazniejsza od długości jest technika rozgrzania partnerki ? Powodzenia . Mimo wszystko, ech .... :(

Eeerrr... Gdyby nie było dla nas żadnego sposobu, jak np. powiększanie pieniędzmi to byśmy uwolnili z siebie złość i takie kobiety jak ty, które się z nas śmieją i samców których natura obdarzyła normalnie (co jest nieuczciwe) najnormalniej w świecie zabili :) No myślisz że co? Ktoś ma mijać ludzi szczesliwych i nic z tym nie robić? Mylisz się! Gdyby nie alternatywne szansę to zaraz byście się przekonali co potrafi zrobić sfrustrowany człwoiek :)

separantka Formalnie rzecz biorąc to nie jestem mężczyzną, bo nie mam penisa, jedynie coś, pfff nie wiem jak to nazwać. Gdzieś na świecie może jest jedna, dwie kobiety które mogłoby to coś zadowolić, ale jakoś nie widzi mi się ośmieszać miliony razy, być poniżanym i wyśmiewanym, żeby może kiedyś znaleźć tego kogoś :) Jeśli się nie ma do zaoferowania tego co powinien zaoferować mężczyzna, trzeba w jakiś alternatywny sposób spróbować się uatrakcyjnić w oczach kobiet, nie na wszystkie działa majętność, ale na sporą część tak, i to jest jedyna możliwa forma wejścia przez takich jak ja w związek, bez obaw na kompromitację :)

Gość Mam 12 cm
Dla większości kobiet dobry samochód, ładne mieszkanie i dobre zarobki to naturalne przedłużenie penisa.

separantka i moja reakcja "kurrwa" była odpowiedzią na to że nawet tu, na anonimowym forum chciałaś mnie ośmieszyć. 11 cm w stanie wiotkim, chyba oczywiste że w stanie wzwody byłby normalny i nie byłoby się czym przejmować. Chciałaś mi uświadomić że mój penis w stanie wzwodu jest u normalnych facetów penisem w spoczynku :( Brawo

Gość Eeerrr...
Nikt sie z Ciebie nie smieje, przeciez wiem, ze dla faceta to problem. Bardziej smiac mi sie chce z tych glupich zon i dziewczyn, ktore biora kase za seks bedac w zwiazku i jeszcze to otwarcie przyznaja. Sprobuj jednak poszukac kobiety, ktora bedzie z Toba i bedzie kochac to, jaki jestes, bo na pewno takie sa zamiast pustej lali, ktora, gdyby nie Ty nie miala by za co kupic podpasek. Ostatecznie to oczywiscie Twoja sprawa czy bedziesz komus placil czy nie. Szczerze zycze wszystkiego dobrego!

Nie mam zwyczaju śmiać się z ludzi, których nie nazywam swoimi przyjaciółmi ... Proste pytanie dla mnie naturalne jak świat, dla Ciebie tak wiele innych emocji. Moje intencje były szczere, sam oceń co i jak. ZOstawiam to Tobie ;) Czy ma to w ogóle znaczenie, że napiszę, że nie tędy droga, by szukać lali, która na kase leci ? A czy jak napiszę, że dla mnie 11 cm w stanie spoczynku budzi zdziwienie, to już całkiem się wściekniesz ? Żyje chyba innymi realiami, meaculpa.

Gość 11na spocznij czy na baczność?
mam dla ciebie rozwiązanie tego kompleksu małego członka znajdź sobie Wietnamkę lub inną przedstawicielkę Azji południowo-wschodniej jest ich w Polsce dużo i są chętne na każdy układ kupił nie kupił popróbować możesz ! :)

Gość a tak się ja wtrące
A jak grubego masz? Bo jak cienki i długi to wcale nie lepszy od krótkiego i grubszego he,he

Gość a ja mam :)
21 cm :) i dość gruby !!!

i cienki i krótki Jak przegrać to na całego :(

Gość kasia655
mój zarabia 10 tys, ale beznadzieja w łóżku:) ale sex to nie wszystko

I dopóki będzie zarabiaj nie mniej to go nie zostawisz?

Gość kasia655
tu nie chodzi o kase w pewnym sensie,,wiem ze jest zaradny zyciowo i czuje sie bezpiecznie i czuje spokój obok niego,

Gość dlaczego tak sie dzieje
ze na kazde prowo znajdzie sie grupa imbecylow ktorzy zaczna doradzac? :O🖐️

Gość kasia655
w pewnym sensie nie chodzi tylko o kase ,,czuje sie bezpieczna obok zaradnego mężczyzny,i czuje wyjątkowy spokój. ma 33 lata ja 23