Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość welceommmee in real life

Ile trzeba zarabiać żeby zrekompensować kobiecie 11 cm penisa ???

Polecane posty

Gość kasia655
w pewnym sensie nie chodzi tylko o kase ,,czuje sie bezpieczna obok zaradnego mężczyzny,i czuje wyjątkowy spokój. ma 33 lata ja 23

Gość kasia655
w pewnym sensie nie chodzi tylko o kase ,,czuje sie bezpieczna obok zaradnego mężczyzny,i czuje wyjątkowy spokój. ma 33 lata ja 23

Gość kasia655
w pewnym sensie nie chodzi tylko o kase ,,czuje sie bezpieczna obok zaradnego mężczyzny,i czuje wyjątkowy spokój. ma 33 lata ja 23.

Gość kasia655

Gość kasia655

Gość kasia655

Gość przelicznik
jest następujący: rozmiar standaryzowany czyli 19 cm minus Twój rozmiar czyli 11 cm 19-11=8*100=800 czyli 800 powyżej średniej płacy za dany kwartał według Gus i to jest cała filozofia

Gość przelicznik
jest następujący: rozmiar standaryzowany czyli 19 cm minus Twój rozmiar czyli 11 cm 19-11=8*100=800 czyli 800 powyżej średniej płacy za dany kwartał według Gus i to jest cała filozofia

Ciekawe gdzie tu widzisz prowokacje. Po prostu chyba każdy nie chce być samotny w życiu a nie każdemu jest dane być odpowiednim do związku z normalną, zdrową kobietą.

Gość przelicznik

Ciekawe gdzie tu widzisz prowokacje. Po prostu chyba każdy nie chce być samotny w życiu a nie każdemu jest dane być odpowiednim do związku z normalną, zdrową kobietą.

Gość komisja standardyzacyjna
nowy przelicznik jest następujący: rozmiar standaryzowany czyli 19 cm minus Twój rozmiar czyli 11 cm 19-11=8*100=800 czyli 800 powyżej średniej płacy za dany kwartał według Gus i to jest cała filozofia

To nie żadna prowokacja a pytanie wybrakowanego człowieka o szansę na niebycie samotnym.

To nie żadna prowokacja a pytanie wybrakowanego człowieka o szansę na niebycie samotnym.

Bardzo śmieszne. Naprawdę chyba nie rozumiecie że dla ludzi takich jak ja jedyną szansą na to, żeby nie być samotnym i móc związać się z normalną, zdrową dziewczyną jest stanie się odpowiednio majętnym. Wtedy z pewnością będzie zachowywać się jakby jej na mnie zależało, jakby mnie kochała i to jest najważniejsze.

Coś forum się psuje :(

Gość moniska898911
Bardzo śmieszne. Naprawdę chyba nie rozumiecie że dla ludzi takich jak ja jedyną szansą na to, żeby nie być samotnym i móc związać się z normalną, zdrową dziewczyną jest stanie się odpowiednio majętnym. Wtedy z pewnością będzie zachowywać się jakby jej na mnie zależało, jakby mnie kochała i to jest najważniejsze ILE ZARABIASZ ILE MAS ZLAT??

Gość mikimouseee
Jeśli bedziesz musiał rekompensowac kobiecie finansowo małego penisa... to taka kobieta bedzie niewiele warta i zastanów sie czy z kims takim chcesz życie spedzic... To tak jakby np kobieta po mastektomi miała rekompensowac jakos mezowi brak piersi.... ludzie co z wami sie dzieje ... po pierwsze sex jest w głowie i każdy seksuolog wam to potwierdzi a jesli kochamy szczerze i bezinteresownie to samo przebywanie z ukochana osoba czyni nas szczesliwym ... poza tym form sexu sa tysiace i nie trzeba byc mega hojnie obdarzonym ,żeby usatysfakcjonowac kobiete.... moja dobra rada jesli szukasz szczerego zwiazku i miłosci to nie obnos sie swoim bogactwem ktos kto bedzie z Toba dla pieniedzy a nie ze wzgledu na to jakim jestes człowiekiem to jak ktos zaproponuje mu wiecej zwyczajnie odejdzie.... kocha sie nie dla zalet lecz pomimo wad... i tylko prawdziwa miłoscia pozbedziesz sie kompleksów bo Twoja partnerka Cie zaakceptuje i bedzie kochała takim jakim jestes :-) Takiej Ci życzę ... ps Twój problem tkwi w głowie jesli masz mozliwosc idź do seksuologa lub psychologa

mikimouseee Bardzo miły wpis ale obawiam się że w dzisiejszych czasach pojęcie miłości które określiłaś w tym co napisałaś nie istnieje. Świat stworzył wzory które ze wszystkich stron się nam wpaja. Gazety, telewizja, internet... Teraz chodzi albo tylko o seks, albo tylko o pieniądze. W moim otoczeniu sprawa ma się podobnie, z tym że o ile na pierwsze nie mam wpływu, to na to drugie i owszem.

Gość Sunia i też Pancia
A byłeś już z kimś w związku czy nie miałeś odwagi?

Gość mikimouseee
Posłuchaj życie ma sie jedno ... po co Ci kupiona iluzja miłości, która stracisz jak ktos zapłaci wiecej.... czekaj na prawdziwa miłosc... problem tkwi w Twoim podejsciu i w psychice ... badz konformista .. nie patrz na ludzi miej swój rozum.... ja tak robie jestem bardzo atrakcyjna kobieta ...ale mam w zyciu zasady i wartosci które wpoili mi rodzice i wiem co jest w zyciu najwazniejsze... nikt mnie nie kupi chodz próbowano u męźczyzny imponuje mi mądrość , wartosci które wyznaje i stosuje w życiu patrze na to jakim jest człowiekiem i potencjalnym ojcem dla moich dzieci a nie jaki gruby portfel ma..owszem sama miłoscia nie mozna zyc ale lepiej zyc skromniej w miłosci niz w pałacu obok siebie bez prawdziwego uczucia......szukaj madrej kobiety ....to razem przejdziecie wszystko......

kiedy wreszcie małopenisowcy zrozumieją, że przegrali życie i przestaną zaśmiecać kafe? :o 🖐️

mi mała Napisałem już, że gdybyśmy rzeczywiście przegrali, to w jednej chwili na świecie pojawiłoby się bardzo wiele zła, agresji i okrucieństwa skierowanej przeciwko tym którzy wedle twoich kryteriów, wielkopenisowcy, wygrali i ich partnerek. Naprawdę nie doceniacie sfrustrowanych ludzi którzy uznają że nic nie mają do stracenia. Niedawno jeden taki Norweg o którym było dość głośno, dał upust swoim emocjom, skierowany przeciw komu? Wśród ofiar z pewnością znajdziemy i osoby według ciebie wygrane. A takich ludzi jak ten Norweg jest o wiele, wiele więcej i są nierzadko bardzo bystrzy, co sprzyja w planowaniu tego typu akcji. Bardzo proszę o wyśmiewanie się z ludzi którzy jednak wygrali, bo oni mają co stracić, tracąc życie :) Ogólnie zgodzimy się, że małopenisowcy to nie ludzie którzy przegrali życie, i którzy przez to mają albo budować piwnicę i hodować tam sobie potrzebnych ludzi, albo zrezygnować ze wszelkich starań i, jak już napisałem, skierować swoją złość na zwycięzców :) ------------------------------ mikimouseee Dziękuje, niezwykle to napisałaś, dawno tekst pisany nie dał mi tyle do myślenia :)

Gość wszystko czego pragnę 123
mój mąż ma grubego penisa 21cm. wierzcie mi nie jest łatwo. Za kazdym razem na początku boli. I tak między bogiem a prawdą to zniechęca mnie to do sexu. miałam kiedyś adoratora, którego miał może z 6 cm wyglądał jak pomadka. Do niczego nie doszło bo mnie tym maluszkiem wystraszył. A taki 11cm nie jest żle więc nie marudź bo jak ktoś Ciebie pokocha to i z 11 będzie miał przyjemność.

Mając 19 cm jest pełnoprawnym mężczyzną i nikt go nie zostawi dlatego że ma małego penisa. Może być pewny siebie w stosunkach z kobietami, bo wie że jest w tych stosunkach towarem o wysokiej wartości. Gdyby jakiejkolwiek kobiecie przyszło wybierać, opierając się na pierwszym wrażeniu, widząc nagich przykładowo mnie i jego, to kto zostałby wybrany na potencjalnego partnera? :) Oczywiście, że on. Nawet gdyby później okazało się że w życiu on jest nieudacznikiem a ja człowiekiem sukcesu, to pewnie owa Pani nie zmieniłaby zdania, gdybym bliżej nie określił co ma przez to rozumieć. A wiadomo, że miałby chodzić o pieniądze i wizję wygodnego życia, przy rezygnacji z rewelacyjnego życia seksualnego na rzecz wątpliwego :)