Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooooo.....oooooooooooooo

PORÓWNANIE ZDROWIA DZIECI SZCZEPIONYCH Z NIESZCZEPIONYMI

Polecane posty

Gość ooooooooooooo.oooooooooooooooo
głupie jesteście, zobaczcie sobie inne zagraniczne doktorki co maja do powiedzenia nt szczepionek. http://poznajprawde.net/aktualnosci/99-mafia-medyczna.html GŁUPIA PINDO nie odzywaj sie bo nie masz o niczym pojecia, jak lubisz to wkladaj sobie igle w du.pe.

Gość ooooooooooooo.oooooooooooooooo
Wirus Hiv w leku firmy Bayer - produkującej miedzy innymi Aspirynkę to dla ciebie pewnie przypadek co ? Tępoto, szczep się i swoja całą rodzinę , w naturze głupie geny są likwidowane. http://www.youtube.com/watch?v=GxUtprxGuyw

Gość a czemu tak wszytskich
wyzywasz kobieto? Nie umiesz normalnie dyskutowac? Ja sie z Twoimi teoriami nie zgadzam bo mam 6 rodzenstwa i wszyscy bylismy szczepieni i zyjemy - kazdy jest sparwny fiz i umyslowo. Mam 2 synow i ich tez szczepie bezplatnymi szczepionkami bo do tych platnych nie mam zaufania. PEACE, KOBIETO!

Wiem czytałam tamten wątek Też byłam w szoku Tutaj też Niby badania naukowe ale ze strony dla sekty czy co to jest Poza tym brak odnośników do wyników, autorów - dla mnie to mówi samo za siebie - jakieś banialuki

Gość nie pytaj dlaczego
Mi to aż szkoda tych ludzi Niby XXI wiek a taka ciemnota.......... Wlasnie dlatego ze mamy te lata jakie mamy,ludziom oczy sie pootwieraly na pewne sprawy.Cale szczescie ze coraz wiecej ludzi zaczyna myslec i interesowac sie sprawa szczepien.Tym naskakujacym na rodzicow ktorzy decyduja sie na nieszczepienie swoich dzieci,radzilabym zglebic temat. Pozdrawaim

Gość OOOOOOOOOOOOOOO.OOOOOOOOOOOOOO
szczepcie sie barany ! hahahaha ŻAL MI WAS DEBILE I WASZYCH DZIECI ZE MAJA RODZICÓW CYMBAŁÓW !

Miałam na studiach immunologię Z bardzo cenionym profesorem który przedstawiał nam najnowsze odkrycia I wiem że szczepić dzieci trzeba!!!!!!!!!!!!!!!!! Uwierzę że szczepionki szkodzą dopiero wtedy gdy powie mi to lekarz lub ministerstwo zdrowia wyda oficjalny komunikat poparty badaniami Póki co te wasze "naukowe" artykuły ze stron sekciarskich mnie nie przekonują Podobnie jak brak solidenj argumentacji z waszej strony

Ale Ty pewnie nie miałaś fitosocjologii czy botaniki:PJa miałam sporo takich przedmiotów A wolałabym więcej medycznych