Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość messi21

czy istnieja dziewczyny ktore kochaja naprawde brzydkich ale wartosciowych chlop

Polecane posty

Gość messi21

Tj w pytaniu. Czy istnieją takie dziewczyny? Nie proszę o odpowiedzi w stylu-pełno ich jest proszę o konkretnie znane wam przykłady..sam jestem bardzo brzydki ale mam pełne miłości serce jestem wrażliwy wierny opiekuńczy odpowiedzialny kulturalny i inteligentny..ale mam brzydka twarz..boję się że każda dziewczyna się mną brzydzi..naprawdę marzę o przeciętnej lub nieatrakcyjnej dziewczynie która mnie prawdziwie pokocha..czy istnieją takie anioły czy to tylko postaci z baśni?

Gość meiwenirpwm45
Stary co dzienni tutaj piszesz to samo- czego ty oczekujesz? Ile razy mają ci jesz pisać na ten sam temat.

Gość Pechowa 13nastka
no pewnie, że istnieją, jest pełno brzydkich dziewczyn, tylko problem polega na tym, że brzydki też chce ładną

dla faceta, to ze jest brzydki nie stanowi problemu. czesto wiekszym jest niski wzrost dla kobiety to jest duuuzo wiekszy problem - mezczyzni bardziej zwracaja uwage na wyglad ja bylam z kilkoma 'brzydalami' - zawsze wazniejszy byl charakter. wsrod moich kolezanek jest podobnie.

Gość Martna kiepska 200
madz dokladnie, facet ponizej 165cm to zero i chocby sie gimastykowal nie wiem jak to i tak nie zwrocilabym na niego uwagi no chyba ze by byl bardzo bogaty.. wtedy nic sie nie liczy :)

Gość messi21
Jestem wysoki mam192cm i bardzo szczupły..poprostu czuje że bez względu do jakiej dziewczyny bym zagadal ona mnie spławi bolesnymi słowami..przecież wiadomo kto chciałby poznać brzydkiego? Nie oceniam nikogo po wyglądzie i czuje się z tym źle że tak wyglądam..jestem oceniany tylko za coś na co nie miałem wpływu..wygląd..to jest niesprawiedliwe..czy ktoś czuje podobnie?

a ja bede szczera i nie bede wymyslać że lece na brzydkich ale wartościowych. biologia nasz umysł i oczy - mówią nam o człowieku, co jest z doborem naturalnym? chcemy młodego i zdrowego osobnika o możliwie symetrycznej buźce i proporcjonalnej budowie ciała. ot wielka filozofia...jak ktoś jest wybitnie szpetny to można podejrzewać jakąs chorobę...

jesli facet jest czysty, zadbany, inteligentny i dobrze wychowany to nie widze przeciwskazań, wręcz przyciaga mnie bardziej, urodziwi mezczyzni sa jakby "nudni" to ja mam byc ładniejsza :)

Gość sdfsdffsdgfgh
jestes brzydki ale i niezbyt madry, piszesz bezskladnie, bez przecinkow, kropek... od razu po tym widac ze taki inteligentny to ty nie jestes

Gość edfvgbnhmj,kiy
mam kolezanke ktora zwiazala sie ze strasznie niefajnym facetem tzn ma straszne wykwity na skórze twarzy. Dziury, ogromne bulwy ropiejace. Na sama mysl o pocalunkach ciarki rpzechodza. Ona pokochala bo to naprawde bardzo wartosciowy facet

pani czkawka: z tymi pseudopsychologicznymi teoriami nie do konca jest tak jak piszesz, mam duzy dystans do takich teorii, nie da sie wszystkich sklasyfikowac w ten sam sposób, mozna conieco nakreslic ale bez przesady jednej podoba sie davin beckham drugiej robert deniro kolejna podnieci atkinson miejscie dystans do teorii psychologicznych

Gość messi21
Przepraszam.fakt nie stawianie przecinkow czy kropek nie jest pochodną mego braku oglądy.ale tym że pisze tu korzystają z telefonu..ktoś się pode mnie podszywa kolejny raz zresztą..nie wystawiam swoich zdjęć..rozumie czyli wg teorii czkawki takich jak ja należałoby już w dzieciństwie segregować i zabijać tak? A gdzie uczucia?osobowość-

Gość Dziewczyny cię nie chcą
bo jesteś nudny, jesteś smetna ciapa, flaki z olejem, zero w tobie humoru, blyskotliwosci, inteligencji:/ Zamiast nam tu smecic kolejny dzień z rzędu weź się do nauki!! Do pracy, zarob kasę i może wtedy któraś na ciebie poleci :D bo tak to marne szanse. I bynajmniej nie ze względu na twój wygląd...

Gość messi21
Do dziewczyny opisującej przypadek koleżanki- powiedz jak koleżanka go poznała i czym ten chłopak zwrócił jej uwagę?

Gość skorpionka11111
nie nie istnieja poniewaz jedno drugie wyklucza :)

Gość messi21
kobiety to kurwy jebane śmierdzące szmaty

Gość skorpionka11111
:)

zabijać to może nie, ale możesz robić jako zakonnik, ksiądz, opiekun, misjonarz, eunuch w haremie, naukowiec, albo związać się z równie "urodziwą" kobietą. Ale znając życie, brzydcy uważają że należą im sie ładne kobiety, co więcej brzydcy czesto są bardziej odważni (zdesperowani)

Gość messi21
Nie no super nie dość że podszyw robi mi czarny pijar to do tego wg niektórych nie mam prawa zadać pytać! Jeśli kogoś rażą moje tematy to przecież nie musi na nie wchodzić

Gość nie poniedzialek Ona
hmm czyli rozumiem że zdjęcie nie było Twoje??? tzn nie ty wstawiłeś??/ a szkoda bo bo facet na nim całkiem całkiem.... powiem tak...że żadna z nas nie wie jak wyglądasz..i co dla Ciebie może być brzydkie dla drugiej osoby "piękne" więc trudno tu nam bedzie coś konrektnego napisać bez zdjęcia....

Gość taka jedna maryśka
Jak się kogoś kocha to on nigdy nie jest brzydki :)

Gość jaaaaaaaa21
a ty zwracasz uwage na naprawde brzydkie dziewczyny? grube, z tradzikiem, o nieładnych twarzach? Takie tez są spragnione meskiego zainteresowania i nie wierze ze olały by cie gdybys podszedł, zagadał. Mam wiele takich kolezanek i naprawde przykro mi jest z ich powodu bo fajne dziewczyny i watosciowe. I do tego bardzo niesmiale i wrazliwe, nie wyobrazam sobie by mogły chamsko splawic jakiekolwiek faceta ale niech zgadne, autor to kolejny paszczur, ktorego interesuja tylko ładne kobiety i płacze ze zadna go nie chce. I gdzie tu ta "wartosciowosc"? Ja nauczona doswiadczeniem trzymam sie od typowych brzydali z daleka. Gusta do dziewczyn wziete z kosmosu, patrzą tylko na wygląd a do tego zakompleksieni co najchetniej leczyliby kosztem swojej dziewczyny. Odrazajacy wyglad nie ma nic wspolnego z bogatym wnetrzem czy wartosciowoscią człowieka, nie wiem skad taki poglad

Gość ytytytyt
"a ty zwracasz uwage na naprawde brzydkie dziewczyny? grube, z tradzikiem, o nieładnych twarzach?" ja zwracam...i faktycznie brzydala to one by nie olały. tyle, że brzydal musiałby byc wysoki, bo na kurdupli to nawet takie srają

Gość messi21
Przedostatnia opinia jest dla mnie bardzo niesprawiedliwą..niby na jakiej zasadzie tak o mnie myślisz?nie oceniam po wyglądzie a dziewczyny które opisałas w moim mniemaniu są piękne..jak można tak kogoś na starcie porównać do innych?? Jesteś niesprawiedliwą.. uwierz mi ja nawet nie chciałbym by pokochała mnie piękna czy ładna dziewczyna..bo wiem że wkoncu by mnie zostawiła albo nie przeżyłbym tego że nigdy tak naprawdę bym się jej nie podobał..proszę zastanów się zanim znów komuś wystawisz taka laurke bo czytając to miałem łzy w oczach..i to nie były łzy wzruszenia

Gość ytytytyt
messi ty jesteś tym porytym dryblasem który ostatnio w chuj i trochę takich tematów zakłada?

Gość messi21
jestem jebnięty

Gość jaaaaaaaa21
od tego jest chyba forum zeby wyrazac opinie? Mam oczy, widze co sie dookoła mnie dzieje i moge miec o ludziach taka opinie jaka chce, to moj problem i moje zycie Nie zgadzasz sie z tym to olej moj wpis, tak cie bola slowa kogos kogo nawet nie znasz? sory ale facet ktory pisze ze czyjs anonimowy komentarz doprowadzil go do placzu to nawet juz nie jest facet