Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gugusia

mam zbyt duże piersi strasznie źle to wygląda.

Polecane posty

Gość gugusia

moim problemem są piersi. Figurę mama szczupłą, jestem jak struna, wiotkie rączki, wiotkie nóżki i do tego ogromne cycki które wiszą smętnie. Mam tego dość bo mimo chudości na zdjęciach wychodzę grubo, żadne ciuchy na mnie nie pasują, boli mnie kręgosłup. Mam tego dość! Noszę rozmiar to 80 D :o

Gość gugusia
nie!

80D - to albo masz dobrany zly rozmiar stanika, albo wcale nie jestes taka chuda jak piszesz. rozmiar 80 pod biutem wskazuje na kobiete o wiekszym rozmiarze

jak masz 80 pod biustem to musisz być bruba , ja mam 73 pod biustem i noszę rozmiar 65D zawsze trzeba mić mniej niz obwód pod biustem jestes nienormalna

Gość gugusia
wiesz co sama nie wiem. Ręce i nogi mam strasznie szczupłe, na brzuchu jest troche tłuszczu ale niewiele. Za to te wtrętne cycki mnie szpecą. wolałabym być deską niż się męczyć z tymi zwisami

Gość lillypop
80 d? :D to armata z ciebie a nie szczupła

mi sie wydaje,ze ma ten typ budowy z waskim tylkiem,a szerokie plecy,bez talii.dobierz stanik porzadnie,stabliny,nic wiecej sie nie da zrobic.nos swetry w serek

Gość gugusia
nie jestem gruba, naprawdę. Poza tym co to za różnica. Jakbym przytyła to cyce będą jeszcze wieksze

Gość zegda
to znaczy, że masz poważną dysproporcję sylwetki i wielkość piersi nie ma tu nic do rzeczy

Gość kulawy henio
gdzies w necie jest dobry poradnik o biustonoszach , moze babki ci cos poradza. na pewno masz zle dobrany rozmiar.

Gość gugusia
waże tylko 80 kg, chudzielec ze zwisającym biustem :O chyba isę zabije :(

to moze masz zle dobrany stanik podaj swoje wymiary - w biuscie i pod nim

Gość no ro to
ile masz pod biustem -zmierz się ściśle miarką. A potem w biuście się zmierz luźno. Stawiam na źle dobrany stanik.

Gość gugusia
tak szczerze no właśnie u mnie to tak wygląda, że plecy i ramiona są szerokie a dół wąski jakby górna część ciała należała do innej osoby

Gość asdasfsdgdfg
daj fotke to ocenimy:) Oczywiscie nie piersi tylko calej Twojej figury:P

Gość jaaaaaaaa21
80 D? Sa 2 opcje 1. albo kupujesz staniki na bazarze i nawet nie zwracasz uwagi jak lezą na tobie, aby cos przykrywalo cycki 2. 80 pod biustem maja wielkie baby i albo jestes porzadnie obtłuszczona albo masz klate i plecy jak facet. Wielkość piersi w tym przypadku to najmniejszy problem twojej sylwetki

Gość gugusia
pod biustem mam 80 w biuście 103 cm i nie jestem strasznie obtłuszczona, przy wzroście 172 cm ważę 65 kg.

Gość podejrzewam że i tak
chciałbym cię ruchać :)

Nie pisz, że nie jesteś gruba, bo centymetr i na nim 80 mówi swoje. Możesz sobie mieć chude łapki, nie zmienia to faktu, że jesteś gruba. Schudnij to cycki ci zmaleją

to masz zdecedowanie zle dobrany stanik - powinnas nosic ok 75F (rozne firmy maja rozna rozmiarowke) - wtedy bedziesz inaczej wygladac poszukaj w necie zdjecia gdzie jest pokazana roznica jak wyglada sylwetka z dobrze i zle dobranym stanikiem

Gość gugusia
naprawdę ruchałbyś mnie? :)

Gość jaaaaaaaa21
schudna zawsze mozna, to nie problem. Gorzej jak ma męską sylwetke bo z tym juz nic nie zrobi Rozbawilo mnie tylko to jak w temacie pisze ze jest wiotka, szczuplutka i przez duzy biust wychodzi grubo na zdjeciach:D Autorko to nie jest złosliwosc, tylko to te 80 cm pod biustem raczej sa odpowiedzialne za ten efekt

Gość nie poniedzialek Ona
HEHEH JAKIE DEBILKI PISZA W TYM TEMACIE.... ja nosze 85b i jestem bardzo szczupla...uprzedzam pytanie debilek..nie kupuje na bazarze jak wy

85cm to co niektore laski w biodrach maja :d rzeczywiscie masz zajebiscie dobrany biustonosz i jeszcze mideczka B :d toz to rodzynki sa a nie piersi

Gość nie poniedzialek Ona
przeczytałam temat! i stwierdzam ze same debilki Ci autorko odpisały..nie słuchaj ich poradz sie lepiej jakies kolezanki.. laski tutaj tylko potrafia obrażać a to "tłuścioch z Ciebie" a to kupujesz na bazarze..same sa pewnie wieśniarami z grubym dupskiem kupujące na bazarze..