Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 96gabrysia96

Dlaczego ona zawsze jest najlepsza i mnie poniża?

Polecane posty

Gość asiaaaaaaa86
Matko, przecież to prowo musi być. Ja wiem, że zdarzają się takie osoby, które gnębią innych, ale upatrują sobie zwykle 2-3 osoby, największe właśnie ofiary w klasie i gnębią, ale nie jest tak, że 1 osoba gnębi całą klasę! A te teksty, że jak jej plecak będę nosić, albo stopy masować (???) to będzie mnie lubić i nie będzie poniżać...gów.no prawda, właśnie wtedy będzie Cię poniżać, musisz pokazać, że jesteś lepsza od niej, że to ona jest zerem, kasa to nie wszystko. Piszesz, że dobrze się uczysz, więc jesteś inteligentna, wymyśl coś, a ponadto zadbaj o siebie, pokaż, że też jesteś ładna, a w dodatku mądra, a ona jest pustakiem, zapisz się na kurs samoobrony, żebyś mogła się obronić, a przede wszystkim chodź z podniesioną głową, jak będziesz się przemykać jak myszka nikt nie będzie miał do Ciebie szacunku ani teraz, ani w dorosłym życiu...

Gość asiaaaaaaa86
08:18 [zgłoś do usunięcia] 96gabrysia96 Może powinnam to jakoś wytrzymać... Tyle lat wytrzymałam/ Ale to się nie skończy, całe życie będziesz ofiarą, jeżeli nie zmienisz nastawienia. Myślisz, że jak pójdziesz do pracy, to spotkasz samych miłych ludzi? Na pewno znajdzie się taka Natalia, albo i kilka. Ja np. jak poszłam do nowej pracy, spotkałam taką wredną, dwulicową babę, niby wszystko cacy, grzeczna miła, a za plecami d..pę obrabiała u kierowniczki, a to chciała mi wcisnąć zastępstwo, nawet raz w pierwszym tygodniu pracy powiedziała do mnie, żebym jej kawę zrobiła...normalnie zamurowało mnie, ale szybko sprowadziłam ją do parteru, teraz prawie wcale się do mnie nie odzywa...

Gość asiaaaaaaa86
08:42 [zgłoś do usunięcia] helenka z okienka a poza tym najlepiej przestan byc ofiara. glowa go gory, zyczliwa postawa rowniez dla Natalii. tak....jasne...idea nadstawiania drugiego policzka raczej nie pomoże w tej sytuacji

nie napisalam o drugim policzklu tylko o tym zeby przestala grac role ofiary, zajela sie soba. a w stosunki do natalii byla zyczliwa. takie osoby jak natalia najczesciej maja w domu pieklo. postawa arogancji i wyzszosci nie bierze sie z kosmosu

Gość yhyy
możesz napisać przykład - sytuacja - dialog - w którym Cię poniża ? uwielbiam takim ucierać noska :) i pamiętaj , trafi kiedyś kosa na kamień , moze w nowej szkole znajdzie się jeszcze większa idiotka od niej , :) i biedna sobie z tym nie poradzi :)

Gość 96gabrysia96
yhyy - no np. sobie kupiła ostatnio jakieś drogie buty i powiedziała do mnie, że cała moja rodzina by musiała pracować, żebym sobie takie kupiła. I tam jeszcze mnie wyzwała od k*rew, jak zawsze.. A ja jej nie potrafię odpowiedzieć. Kiedy jestem przy niej czuję się od razu gorsza.

Gość yhyy
jak powie tak jeszcze raz , zaptytaj się " i co w związku z tym " ? niech odp :) daje głowę ze nie bedzie wiedziała co powiedzieć :) - powiedz jej , zeby następnym razem kupili jej do tych butów jeszcze trochę mózgu :) a jak bedzie Cie wyzywać , odp "że każdy sadzi według siebie " więc bardzo jej współczujesz :) nie obrażając jej , możesz sie odciąć jeśli to zrobisz kilka razy ona odpuści , ale pewnie wtedy znajdzie sobie kogoś innego ;/

Gość kotek00701
-1o/10 takie prowo juz bylo, nuda

Gość Ola190000111
jak widzisz Gabrysia temat jest wciaz zywy. a jak to sie dzieje ze dziewczyny jej caluja stopy mozesz opisac sytuacje jak do tego dochodzi?

Gość 96gabrysia96
Ola190000111, no ona im każe, a jak tego nie robią to np. im pluje w twarz, albo je skopie potem z koleżankami.

Gość Ola190000111
ale jakich slow uzywa opisz sytuacje i napisz co dokladnie do nich mowi moze pamietasz jakas scene tego rodzaju ?

Gość mialamcospodbnego
zagladaj tu czescuiej Gabrysiu moze Ci jakos pomozemy. Tylko zagladaj czesciej ok?

Gość barabarabra
eh powiem tak. Te najodważniejsze i najstraszniejsze koleżanki z klasy każda ma teraz dziecko i mieszka w jakichś slamsach, a jedną widzę non stop z jakąś opryszczką. Wypisują jakieś wulgaryzmy na fb i odpowiadają im osoby na ich poziomie intelektualnym. Ja kończę dzienne studia na UJ i realizuję swoje pasje. Teraz na fb przyjmuję ich zaproszenia i zastanawiam się, jak się czują porównując moje życie ze swoimi.

Gość barabarabra
"sobie kupiła ostatnio jakieś drogie buty i powiedziała do mnie, że cała moja rodzina by musiała pracować, żebym sobie takie kupiła" no taka jest prawda buty można kupić ale mózgu nie. Kiedyś skończy się kupowanie bucików przez rodziców, sama będzie musiała na nie zarobić i wtedy brak mózgu zacznie być problemem. Powiedz że spotkacie sie za pare lat i wtedy zobaczymy, komu sie będzie lepiej powodzić. Raz na wozie raz pod wozem.

Gość mialamcospodbnego
no przyklad barabry rowniez powinien Cie podbudowac a na jakim kierunku studiujesz barabra?

Gość barabarabra
wydział prawa, poza tym kształcę się w kierunku artystycznym i występuję często na scenie :)

Gość mialamcospodbnego
ja mialam identyczny przypadek jak Gabrysia teraz nie tylko swieetnie sie ucze ale i tez pracuje jako fotomodelka. rowniez mialam dziewczyne ktora mi tak dokuczala i tez miala na imie Natalia. Los jdnak sprawil ze ja bardzo lubie masaz stop a NAtalia jest masazystka w lokalnym salonie masazu weic od tego czasu mi stoopy masuje

Gość opiiopoipiopioppoiipopiopoipio
Nie pomyślałaś żeby dać jej w pysk, najlepiej z nie nacka bez świadków Po prostu lisć

Gość gość
Ja bym chciał służyć takiej pani natali :)