Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Czy warto byłoby związac się z brzydkim studentem architektury z Kolumbii?

Polecane posty

Brzydki, ale zna angielski. Do tego ta architektura...chyba przyszłościowy kierunek z szansą na dobrą pracę? W kolumbii jest ciepło... Ale ta brzydota... Co byscie zrobiły?

Polacy mnie nie chcą :O co najwyżej moge liczyć na jakiegoś pustego głąba z dyskoteki ale nie chcę przyszłosci z takim

może racja, ale mając wybór, żyć w Polsce w mieszkanku a być bogatą kobietą architekta w Bogocie...mmm życie jak marzenie, jak z telenoweli! chciałabym luksusu, hacjendy, konia... slużby, oczywiscie przy willi basen...tylko czy on sie wybije?

czemu porąbana? chce myknąć z Polski...mam dość życia tutaj, zresztą nawet nie ma tu dla mnie przyszłości...więc już brzytwy się chwytam

Gość pipiiiiiipipi
głupia???? kolumbia to nie kraj z telenoweli. wez se poczytaj co tam sie dzieje. tam zrzadzi mafia. mozesz łatwo zginac w porachunkach mafijnych, do tego kolumbia to kraj gdzie rządzą latynoscy maczo meni. ale jak ktos sie naoglądał brzyduli i jest naiwny jak dziecko to prosze..

ech spróbuj ..bo jak nie spróbujesz to zostanie Ci szara rzeczywistość Polska

no dobra, może Meksyk jest lepszy...a tak powąznie to takie moje luzne dywagacje, raczej nie ciągnie mnie do krajów latynoskich...europa...ałstralia...to jest to..

Gość CarrieBradshaw-Presston
dodam, ze aby sie dostac na architekture na politechnike bialostocka musial zdac mature na 30% :classic_cool: PS: teraz maja projektowanie paśników :classic_cool:🖐️

wybaczcie ale zasnęłam ni z tego ni z owego.. :O Carrie - ten Twój z którym miałaś tyle użerania się? a jużmyślalam że jestes singlem :P lula dzięki za wsparcie :D też chce myslec o kangurach chociąz realia są inne...kangurów brak na horyzoncie od 3 tygodni :(

Gość ja tez czasem
Pani Czkawka to ten ktorego fote wstawialas?:D

Gość zmiana obiektu
a co się stało z Australijczykiem?

którego fote? hmm dobre pytanie...sama nie wiem co sie z nim stało :( moze mial wypadek? czy w ałstralii zdarzają sie wypadki samochodowe? moze zjadł go rekin...od 23 listopada slad po nim sie urwał

Gość jeśli jest zwolennikiem pisu
to na pewno

hehe :D nie no a jest jeszcze opcja najbardziej niestety prawdopodobna, że poznał jakąs seksowną kangurzyce 😭 no i zapomniał o mnie najzwyczajniej w świecie :O :O

może nawet koalicje :) kurde spalam 4 godzny w dzien a dalej czuje sie zmęczona i nawet nie mam siły na to by poderwac/poznac jakiegos nowego :O

może racja, ale mając wybór, żyć w Polsce w mieszkanku a być bogatą kobietą architekta w Bogocie...mmm życie jak marzenie, jak z telenoweli! chciałabym luksusu, hacjendy, konia... slużby, oczywiscie przy willi basen...tylko czy on sie wybije? Co najwyżej dziwką jakiegoś gringo zostaniesz, albo sprzedajną cizią kartelu narkotykowego. Ty masz pojęcie o Bogocie i biedzie

no wlasnie nie mam pojecia dlatego pytam! w Polsce stereotypowym bogaczem jest lekarz/notariusz...a jak jest w Kolumbii to nie wiem... moze w takim cieplym kraju nie zapadłabym w sen zimowy