Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilly Evangeline**

Poznań - był ktoś na lodowisku Chwiałka? Jak tam jest??

Polecane posty

Gość Lilly Evangeline**

w reklamie widziałam super foty, ale w tv jak pokazywali szkółkę dla dzieci, to był śnieg zamiast lodu.

Gość Lilly Evangeline**
chciałam się jutro wybrać

Gość naklejki witraże
Literki wykonane z folii samoprzylepnej firmy ORACAL w wysokości 5, 10 i 20 cm. W przepięknych 7 kolorach. Można zamówić pojedyncze literki !!!!! http://allegro.pl/alfabet-polski-litery-literki-naklejki-zestaw-7-i1980014663.html http://allegro.pl/alfabet-polski-litery-literki-naklejki-zestaw-1-i1980014528.html http://allegro.pl/alfabet-polski-litery-literki-naklejki-zestaw-4-i1980014586.html Tylko teraz do każdego zamówienia napis WESOŁYCH ŚWIAT z folii witrażowej o długości prawie 50 cm GRATISS

Gość 22392893
To my mamy jakies lodowisko???

Gość Lilly Evangeline**
mamy 3 lodowiska :) Bogdanka Malta Chwiałka i jakieś w Swarzędzu i Tarnowie Podgórnym

Gość byłam w zeszłym roku
parę razy i zawsze były olbrzymie tłumy, wkurzało mnie to :o ale lód był ok. tylko że to było rok temu, nie wiem jak teraz

Gość Lilly Evangeline**
ja przeważnie jeżdżę na bogdance, ale też są tłumy. Poza tym na Chwiłkę mam bliżej. A wiesz może czy w godzinach porannych też jest tak dużo ludzi? bo chciałam iść z dzieckiem.:)

Gość Jak są jakieś szkółki dla
dzieci czy coś takiego, to zawsze później lód jest mega zjechany, ale prawdopodobnie go szlifują.

Gość byłam w zeszłym roku
szczerze mówiąc to nie wiem, ja chyba byłam zawsze w najgorszych możliwych godzinach, bo tak znajomi chcieli, np w pt czy sobota wieczór. a malta beznadzieja, zawsze coś nie tak z tym lodem było :o albo woda stała, albo nierówny, albo śnieg

Gość Lilly Evangeline**
no... Malta, to masakra. Ujechać nie idzie :O

Gość 22392893
mamy 3 lodowiska Bogdanka Malta Chwiałka i jakieś w Swarzędzu i Tarnowie Podgórnym Kurde, to gdzie ja zyję że nie wiem? Na Bogdankę chodziłam 15 lat temu, potem ją podobno zamknęli. Na malcie słyszałam że dali namiot? ale podobno mały? Ja mieszkam na Grunwaldzie, u mnie wszędzie daleko. Mieliśmy miec lodowisko na ARenie, rozkopali tylko wszystko, miało byc juz 10 lat temu. Ktoś podobno ukradł cała kasę .... :(

Gość Gość48
Malta to porażka. Nie warto. Małe lodowisko, pełno luda, zajechana tafla, drogie szafki i brak paragonów za opłaty...

Gość gość ss
Tak byłam razem z dziećmi .Lodowisko ok ,ale nic poza tym .Obsługa nie miła,ogromne zamieszanie przed i po tercjach.Pani w kasie to chyba za kare pracuje ,generalnie nie polecam chyba że ktoś popracuje nad personelem bo szkoda takiego miejsca .