Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość electro leasing

Krwawienie z odbytu.

Polecane posty

Gość electro leasing

A więc wczoraj przeżyłam swój pierwszy stosunek analny. Jak do tego doszło, pominę, chłopak niczego nie wart, ale czego to się nie robi pod wpływem alkoholu... Mniejsza o to. Nie byliśmy zbyt dobrze przygotowani do tego, szczerze mówiąc w ogóle nie byliśmy przygotowani i zrobiliśmy to tylko dlatego, że jestem w trakcie okresu i jest on dość obfity. Strasznie bolało, momentami chciałam już zrezygnować, ale dotrwałam do końca. Po wszystkim poszliśmy się wykąpać, było dużo krwi, ale byłam pewna, że to od okresu. Jednak dzisiaj rano na podpasce miałam też bardzo dużo krwi, zdecydowanie nienormalne to u mnie. Założyłam tampon, a po chwili już czułam, że mam mokro w majtkach i okazało się, że to krew, która cieknie mi z odbytu. Nie powiem, że byłam przerażona, próbowałam to zatamować, od razu zadzwoniłam do ginekologa, ale umówił mnie dopiero na poniedziałek. Nie wiem jak ja wytrzymam tyle czasu. Już nie leci tak mocno, posmarowałam to jakimś kremem dla niemowląt, ale tak strasznie boli, że nie mogę usiedzieć na dupie za przeproszeniem. Macie jakiś rady, pomysły, co to może być? Bo chyba normalne to to nie jest. Z góry dziękuję za normalne odpowiedzi.

Gość staropolskie przysłowie:
kto wypina tego wina :O

Gość electro leasing
Dziękuję, właśnie takich wypowiedzi na poziomie się spodziewałam. Ale czegóż można oczekiwać po dzieciach z gimnazjum.

"Jak do tego doszło, pominę, chłopak niczego nie wart, ale czego to się nie robi pod wpływem alkoholu..." "Strasznie bolało, momentami chciałam już zrezygnować, ale dotrwałam do końca." Musisz się strasznie nie lubić. I nie szanować.

Gość upiła się dała w kakao
i od gimnazjalistów wyzywa, kto takim ludziom daje internet

Gość electro leasing
Bardzo się lubię i bardzo się szanuję.

Gość Halo,to ja...
Musiało Ci pęknąć naczynie krwionośne lub masz krwawiące hemoroidy :( Podrażniłaś za bardzo "dokazując" :D lub pojechaliście na sucho...:D Oddupnie też już straciłaś dziewictwo...::O Możesz sobie pomóc stosując jakiś żel\krem na żylaki odbytu (z wyciągiem z kasztanowca-obkurcza naczynia krwionośne i tamuje krwawienie, np.aesculan).

Gość electro leasing
Nie napisałam tutaj, żebyście mnie oceniali, tylko prosiłam o jakieś rady związane z moim problemem. Widzę, że czytanie ze zrozumieniem szwankuje na tym forum.

Rodzice?? buahahahahaha śmiesz sobie żartować??Najpierw trzeba rodziców wychować a potem pytać co latorośl wyczynia fiksum-dyrdum:D

Gość electro leasing
Nie mam hemoroidów, nigdy nie miałam takich problemów. Ale czy to możliwe, żeby pękło naczynie krwionośne? Aż tak źle to chyba nie było, chociaż masz rację, "na sucho" - to duże ma znaczenie?

Gość electro leasing
Rodzice? W domu grzecznie spali w swoim łóżku. Jakie to ma znaczenie?

Gość Halo,to ja...
Mogła Ci popękać śluzówka w odbycie. Przy tego rodzaju seksie bardzo ważne jest stosowanie środków "na poślizg"(lubrykantów). Tak, że to, co Ci się przytrafiło-jest typowym uszkodzeniem śluzówki lub naczynia krwionośnego.:(

Gość ulotna167
no to ladnie sie załatwilas jakis zel na zylaki wtedy mniej bedzie bolec:) i cos w stylu kremu dla niemowlat .następnym razem o ile sie pokusisz dobry lubrykant i mała rozgrzewka bo niestety kolejny raz tak skonczysz:)

Gość boond
dziewczyno tak to jest jak sie nie przygotowałaś do tego typu stosunku to powinnas zwieracz przygotowac do tego typu zblizenia a tak to masz co mas ale i problem ze stolcem tez bedzie ale to minie wiec nastepnym razem uwazaj co i jak i kiedy oto moja rada ps a krwawisz bo ci naczynka krwionosne popekały ale od tego sie nie umiera

No my lekarzami nie jesteśmy, my Ci nie pomozemy. Może jest to jak piszą ze cośik tam pękło. Jesli Ci to w czymś pomoże to powiem że ja po stosunku analnym żadnego krwawienia nie miałam. Z tego co pamiętam miałam drobne podrażnienia ale nic wiecej.

No my lekarzami nie jesteśmy, my Ci nie pomozemy. Może jest to jak piszą ze cośik tam pękło. Jesli Ci to w czymś pomoże to powiem że ja po stosunku analnym żadnego krwawienia nie miałam. Z tego co pamiętam miałam drobne podrażnienia ale nic wiecej.