Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gyuyg

TOP MODEL czemu my zawsze żle wybieramy?

Polecane posty

Gość gyuyg

Wygrała Olga a ja uważam że powinna Ania. Olga ma ładną twarz ale tylko tyle. To Ania pokazała w stolicy mody że jest najlepsza i ma świetne warunki, żeby podbić nie tylko polskie wybiegi. Mam nadzieję że to że nie wygrała tego programu, nie przekreśli jej kariery. Mam nadzieje że podobnie jak Ania Piszczałka z 1 edycji której kibicowałam, nie podda się i będzie walczyć. A Olga może być TOP MODELKĄ ale tylko Plski tak jak powiedziała Anja Rubik

Gość gyuyg
Olga nie zrobi kariery bo jest zbyt pewna siebie a tu niestety trzeba w tym zawodzie troche pokory i dużo pracy. mam nadzieje że się mylę ale nie wróże Oldze dużej kariery

Gość ujyhfgjd
Ktoś w ogóle wierzy, że to ludzie wybierają? Przecież to wszystko jest ustawione...

Gość gyuyg
tak dorota była ładna ale to nie jest konkurs piękności, powinna była wygrać ta którą najlepiej ocenili fachowcy ludzie którzy siedzą w tym biznesie. Nie powinno się liczyć kto ma jaki harakter bo to nie ma większego znaczenia. Ania mogła być naszą dumą a mamy za zwyciężczynie pustą lalę zakochaną w sobie.

Przecież niczego nie wybierasz :) sponsor czyli Max Factor wybiera sobie która dziewczyna pasuje do jego reklam i ona wygrywa. A dalej według kolejności - czyli wygrała Ania

Gość Grzegorz Kleszcz
si si - banda pedałów (ew. metrociot) określa kanony "kobiecości" :O w tym tzw. modelingu :O no i co z tego, że on się uważa za "profi"?? jemu fotka może się nie podobać a innemu "profi" może szczęka opaść z wrażenia - de gustibus et coloribus ..... :O ale jeśli miałbym się w którejś zakochać jako KOBIECIE to tylko w Dorotce ❤️