Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ujyhfgjd

Gdzie mogę kupić tanią i oryginalną koronkową sukienkę na studniówkę?

Polecane posty

Gość ujyhfgjd

:) Wie ktoś? Nie mam dużo kasy a nie chcę się ubierać w jakichś H&Mach, Zarach i tak dalej żeby wyglądać jak pół szkoły. I bardzo mi się podobają koronkowe sukienki, najlepiej nieczarne. :P

Gość pij mleko rzygaj daleko
black sa the best

Gość ja tez czasem
a ja widzialam walsnie fajna w h&m :)

Gość pij mleko rzygaj daleko
sorry - black is the best

Gość ujyhfgjd
Skoro widzisz mój ryj siedząc przed komputerem to gratuluję, może wykorzystaj jakoś swoje nadnaturalne zdolności :) W h&mie są strasznie nudne te sukienki, przynajmniej jak tam byłam ostatnio, no i wszystkie czarne, lubię czarny ale na studniówce chciałabym wyglądać jakoś fajnie a nie jak na pogrzebie :P

Gość Pytajacadziewczynka
h&m i zara to zaje... marki... czemu nie tam? dzisiaj jakas laska pokazywala swietna sukienke z zary. Poszukaj w dzisiejszych tematach i moze znajdziesz... no chyba ze ja ja odszukam.

Gość OkoOko
W HMie są śliczne sukienki, z tym się zgodzę:) mi podobają się też z New Yorkera, ale pewnie masz na myśli takie sukienki, które nie są ze znanych sieciówek, a nie tylko te z Zary i HM, nie pomogę:)

Gość ujyhfgjd
No właśnie nie chciałam z takich sieciówek, bo na pewno dość dużo osób będzie miało takie sukienki, a ja lubię się wyróżniać w tłumie :)

Gość ujyhfgjd
nikt nie wie? :(

Gość OkoOko
A no to nie wiem, bo trudno znaleźć sklep, w którym nikt z Twojej szkoły jeszcze nie był:D ja już powiedziałam, które sukienki są ładne wg mnie. Jedynie co możesz zrobić, to pojechać na drugi koniec Polski i mogę ci zagwarantować, że w którymś z tamtych sklepów będzie taka sukienka, której nikt nie będzie miał:D

Gość Pytajacadziewczynka
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5050076&start=0 - tam dziewczyna dzisiaj poruszala temar sukienek i jest wymienionych kilka w calym watku ale nie chce mi sie szukac. Ta pierwsza fajna wedlug mnie. Jest tez gdzies tam taka jasna tez ladna. I od versace ale droga

Gość ujyhfgjd
Mogę się też wybrać do Paryża, tam na pewno znajdę oryginalną sukienkę. :P Niestety, bardzo żałuję, ale mnie nie stać na taki weekendowy shopping za granicą :(

Gość ujyhfgjd
Widziałam tą sukienkę i resztę wymienionych w wątku ale faktycznie trochę pogrzebowa no i czarna. :P

Gość ujyhfgjd
Nie chcę kupować na internecie, muszę najpierw przymierzyć. Nie będę się potem bawić w odsyłanie (które nie wiadomo czy przyjmą) bo się okaże, że źle leży albo niewygodna czy coś :o