Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzonnaaa25

mój facet dzisiaj mnie rozbroił

Polecane posty

Gość wkurzonnaaa25

wczoraj byłam na imprezie z ludźmi z pracy. poszliśmy do knajpy, popiliśmy, potańczyliśmy i pośmialiśmy się - dobra zabawa krótko mówiąc. dzisiaj mój luby pyta mnie jak było, zaczęłam mu opowiadać... w momencie gdy powiedziałam, że tańczyłam z kolegami z pracy to zrobił mi awanturę, że jak to? jak mogłam dać się macać obcym kolesiom? że to niedopuszczalne i nieprawdopodobne.... że związek z nim to nie jest spólka z.o.o.... zdębiałam gdy to usłyszałam. nie wiem kompletnie jak z nim o tym pogadać, jakos go uspokoic... macie jakies pomysły? przecież nie zrobiłam nic złego, a on się na mnie wścieka....

Gość cxzxc
Twoj chlopak jest baaaaardzo zazdrosny Nie zdradzilas go przeciez, nie jestes jego wlasnoscia, nie calowalas sie ani nie doszlo do bliskiego kontaktu oraz nie flirtowalas to w czym rzecz? Twoj chlopak popada w paranoje???

Gość zazdrosny jest
to normalne. Po co wszystko opowiadałaś jak wiesz jaki ma charakter? rada dla ciebie: albo nie chodź bez niego,albo tak wszystkiego nie opowiadaj.

Gość wkurzonnaaa25
stiwerdził, że to niedopuszczalne, bo taniec jest przesycony erotyzmem, że dwoje ludzi jest za blisko siebie i się dotyka.... kurde, przecież to tylko taniec

Gość ja tez czasem
mogl isc z Toba a nie teraz narzeka:)

wszystko zalezy jaki to byl taniec bo jak cos w stylu dyskotekowego to mu sie nie dziwie

Gość yhyy
oo a gdzie była impreza ? :) bo mój mąż tez wczoraj miał impreze w pracy :) więc może to z nim tańczyłaś ?)))

Gość wkurzonnaaa25
ja tez czasem - nie mogl isc ze mna, to byla zamknieta impreza dla ludzi z pracy, nikt nikogo nie zabieral ze soba luska.s - no taki troche dyskotekowy, ale bez przesady :) był jakiś tam kontakt fizyczny, ale nie polegal ona chamskim ocieraniu się... tak normalnie tanczylismy w sumie

Gość wkurzonnaaa25
a i prosze sie do mnie zwracać per Pani

Gość wkurzonnaaa25
bez glupich podszywów :)

Gość yhyy
i to może jeszcze wielmożna ;p dziewczyno :))

Gość wkurzonnaaa25
yhyy - to podszyw z tą panią :) a impreza była w rynku..:P jeśli twój mąż to handlowiec to możliwe że z nim hulałam ;)

Gość yhyy
:)) w rynku w k-wie ;p :))) no to hulaliście :))

Gość wkurzonnaaa25
nie w k-wie, w wawie :P

Gość yhyy
heh :)) bo własnie się zapytałam czy tańczył , i zaczął się tłumaczyć :D hahah

no nie wiem, a ty co byś powiedziała gdyby on był na imprezie z laskami i tańcował sobie z nimi? byłabyś taka wyrozumiała?

Gość dawaj voile!
mial rację a ty zachowałaś się jak szmata :)

Gość wkurzonnaaa25
jwcbd - no napewno nie skakałbym z radości pod sufit, ale z drugiej strony to przecież tylko taniec :) ludzie, trochę wyrozumiałości

Gość yhyy
matko jaka szmata :)) przesadzacie ludzie :) jak jest impreza i to służbowa przecież nikt sie po kątach nie p... :) ale każdy sądzi według siebie :) tak nie powinnaś w ogóle dotykać innego faceta :)

Gość yhyy
parodia :) Twój facet przesadza troszeczkę , wystarczy ze powiesz do niego " więcej zaufania " :) powinno załatwić sprawę

Gość wkurzonnaaa25
yhyy - jemu nie chodzi o to, ze go zdradze, tylko on uwaza, ze skoro kobieta jest w zwiazku to nie powinna tanczyc z innymi facetami, bo taniec jest przesycony erotyzmem...ehhh.... nigdy nie zrozumiem facetów :)