Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia - @1980@

SKOMPLIKOWANY MĄŻ - hmmm a prezent

Polecane posty

Gość Kasia - @1980@

cześć' potrzebuję rady bo sama już nie wiem co wykombinować może któraś z Was też ma takiego męża/ chłopaka a więc mój mąż kupuje mi pod choinkę bardzo ( jak dla nas ) drogi prezent wyniesie on ok. 1 000 zł jest to rzecz która od dawna chciałam , ale wiadomo samemu i bez okazji sie tyle kasy nie wyda. no dobra ale to tyle o tym problem tkwi w tym, że nie wiem co kupić mężowi , gdyż to dosyć skomplikowany osobnik hehe nie nosi zegarka, nie lubi łańcuszkówi innych błyskotek, nie kręcą go gadżety i inne typu IPod, notebook, nie zachwycają Go orginalne ciuchy, nie czuje potrzeby kupowania z najwyższej półki, choć butów nigdy nie kupi w zwykłym sklepie. Ubrań ma całą szafę nie interesuje sie sportem hmmm.... jedyne jego zainteresowanie to samochody. nigdy nie chce żadnych prezentów , woli nimi obdarowywac mnie gdy jestesmy na zakupach to gdybym sama mu nie kupowała on nie widziałaby w tym potrzeby , ale za to nigdy nie szczędzi pieniedzy dla mnie czuje sie z tym zle. Chciałabym aby miał to czy tamto Ale On nie przykłada wagi do materialnych rzeczy to naprwde fajny facet, mąż i przyjaciel. Jestesmy razem juz 10 lat. i Od 10 lat to jedyny problem w naszym małżeństwie . A dlaczego ??????? bo zawsze kazdy uwaza lub mówi " oooo ty znów coś masz ? a twój mąż nigdy nic sobie nie kupuje" już mam dość ciagłego powtarzania i tłumaczenia sytuacji

Gość zagubiona mamusia
no faktycznie skomplikowany osobnik....kup coś do łóżka i zrób mu taki niematerialny prezent :P

Gość dellicje
kup mu coś fajnego do samochodu, zestaw sprzątająco-myjący, karnet na myjnie, głupio- fajna maskotkę, może nowe pokrowce? albo zapas paliwa ;)

Gość Kasia - @1980@
chciaabym aby On powiedział choć raz czego pragnie , a ja stanełabym na głowie aby to miał. Chcicłabym aby był wówczas szczesliwy a ja jeszcze bardziej ze mogłam go uszczesliwic ale On zawsze powtarza , że jest idealnie. i kropka czy ja nie potrzebnie doszukuje sie ? czegoś i naciskam ? czy On jest dziwny ?

Gość dellicje
my mamy stare samochody, przy których zawsze co jest do zrobienia wiec mój mąż byłby zachwycony jakims zestawem lakierniczo- szpachlowym, czyms czym ozna dłubać w autach

Gość Kasia - @1980@
co do łóżkowych prezentów to fakt, lubi seks jak każdy facet, kurczę... ogólnie to cholernie kochany facet. Ale czasami czuję się dziwnie, a jednocześnie zazdroszę mu że płynie tak spokojnie przez życie , nie leci w tej pogoni za kasą, wszystkim co nowe, cool itp... nic mi nie żałuję, ale czuje jakby właśnie odmawiał sobie na moją korzyść bo wie ile radości mi sprawia to czy tamto

Gość zagubiona mamusia
teoretycznie rozumiem Twój problem, w praktyce chciałabym mieć tylko takie problemy

Gość Nooo!
Mysle ze wydziwiasz! na rekach powinnas takiego goscia nosic! Pozwol mu zyc , tak jak on tego chce. Nie uszczesliwiaj go na chama! Ciesz sie ze taki fajny "egzemplarz " Ci sie trafil! Takiego to trzeba ze swieca szukac!! szczesciara!!!

mój też jest garażowy osobnik ale on już sam kupił sobie prezent gwiazdkowy. kompresor:P zawsze o nim marzył:D

Gość Kasia - @1980@
Nooo !!!! wiem, ze masz rację i od 10 lat każdy mi to powtarza, może i rzeczywiscie chce do na siłę uszczęsliwic a on jest szczesliwy z tym co ma ?????????????????

Gość Kasia - @1980@
właśnie pisząc zauważyłam sama różnicę go nie ciesza rzeczy materialne a mnie nie zawsze choć nie ukrywam, że zakupy zawsze powodują u mnie duży uśmiech na twarzy , ale jeszcze większy mój mąż o poranku obok mnie i tu nasunął mi się problem nie mam jeszcze dzieci , ale ostatnio coś zaczelismy o nich mówic marzy Mu sie córcia

Gość dellicje
nie wiem czy TY się chwalisz czy żalisz dałam Ci przykłady, zignorowałaś poza tym widzę, ze nie chcesz sprawić mężowi niespodzianki tylko ludziom geby zatkac, ze tylko Ty stale masz coś nowego dobranoc !

Gość Kasia - @1980@
delicje !!!!!!!! nie! wybacz jeśli tak moje pisanie źle zabrzmiało. nie widząc tego sama , zaczełam może pisać w złym odbiorze dla innych czytam każdą wypowiedz.

Gość W takim razie
Autorko mam dla ciebie zla wiadomosc chlop na bank cie zdradza

Gość Kasia - @1980@
auto mąż ma swoje , przy którym często siedzi i dłubie wiem, że sprzęt grający coś mu nawalił. Sądzicie , że z nowego sprzętu chłopak by się ucieszył ?

Gość pychotka-kotka
a może mi cos kupisz?

Każdy jest inny a nawet tym skomplikowanym można kupić proste prezenty. Bo te najprostsze upominki są najciekawsze ponieważ odzwierciedlają naszą strefę emocjonalną duchową.

Gość sa_vannah
jeśli go interesują samochody to kup mu jakiś samochodowy gadżet, jest tego sporo, na pewno coś wybierzesz.

Gość Kasia - @1980@
powiem szczerze , że byłoby to dosyć trudne i musiałby niezle grać i sie starać aby mnie zdradzać bo...... pracujemy razem w pracy brak kontaktu z płcią żeńską predzej mógłby to on tak stwierdzic , gdyz na stabowiskach oprocz mnie są sami faceci ehheheh z interentu korzysta hmmm... raz w tygodniu 90 % czasu przebywa ze mna lub nasza rodziną, nigdy nie wychodzimy osobno, na imprezy, przyjecia itp. razem

Gość Kasia - @1980@
gedi - a co miałabyś na myśli ????????

Gość mamamama27
ja myśle że powinnać iść w prezent typu jakiś grupon, gruper itd - tam coś byś znalazła ewentulanie w prezent w postaci jakiegoś przeżycia http://www.wyjatkowyprezent.pl/ tu są typu lot szybowcem, gokarty, nurkowanie - niewiem co by pasowało - to już na twojej głowie

Gość pychotka-kotka
niech mi Pani kupi chociaż puder. albo jakis swoj stary przysle. pewnie ma pani duzo kosmetykow.

Gość Kasia - @1980@
ja wiem, że dla niektórych może wydawać się to płytkie, mało problemowe itp.. ale pomyślcie jak ja czuje się kolejny raz w święta , gdy wszyscy wręczają sobie na wzajem prezenty, Ja znów cos otrzymuje od męża extra , a ja jako żona nie potrfie Mu podarować Nic tylko dlatego, że nie wiem co i że On twierdzi ze nie potrzebuje. Zawsze czuje oczy wszytskich na sobie, czuje sie skrepowana ,jest mi przykro

Gość Kasia - @1980@
mammmmma27 dzieki za stronkę właśnie przeglądam ciekawa

moj tez jest garazowy gatunek i powiem tak: jakbym mu cos do auta kupila, czego on sobie wczesniej nie wymyslil, obmyslil i obejrzal z kazdej strony, to bym mnie z tym pogonil na drzewo. A juz jakies maskotki, peirdoly, dywaniki czy pokrowce, to od razu po kolacji wigilijnej moglabym montowac u siebie w aucie :O Co do sprzetu audio: moj jest strasznie wybredny jesli o to chodzi i zadowala go jedynie cos z najwyzeszj polki i to dopasowane do raszty systemu i jego potrzeb, takze o ile by nie mila czegos w obserwowanych aukcjach allegro albo nie mowil o tym godzinami to bym sie nie odwazyla kupic. Raz co mi sie udalo to go umowlam na wizyte ha hamowni :P to byl trafiony prezent.

Gość Kasia - @1980@
ooo kurcze mammmmmaa27 coś mi się nasunęło patrząc na tę stronkę kiedyś mówił , że chciałby umieć / nauczyć się drifingu że chciałby sprawdzić swoje możliwości itp... a widzę ze tu taki kurs jest

Gość mamamama27
ciesze się że pomogłam - i to w tym roku on padnie z wrażenia z takiego prezentu :)

Gość dffffffggjhhjh
ty sie chwalisz czy żalisz??