Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamil1215

Polecane posty

Witam. mam dziewczynę już spory czas. Kocham ja, ale z natury jestem podejrzliwy. Ostatnio wszedłem na jej facebook'a i przeczytałem wiadomości. (wiem, że to było niemoralne i żałuje tego, ale się stało) Dowiedziałem się, że dziewczyna piszę i naszym życiu erotycznym jej "koledze" i wysłała mu kilka zdjęć w bikini. Ten "kolega" ciągle pisze jakieś aluzje do niej a ona nie protestuje. Wiem, że mnie nie zdradzi, ale to wszystko gryzie się. Co mam zrobić?

Gość niunia---
Powiedz jej wprost co to ma znaczyc ... Albo kopnij ja w du..e . Nie daj sie oszukiwac

Gość oj głupi ty głupi nie znasz
za grosz psychiki kobiecej :D Ona to robi dlatego własnie zeby pokazac temu byłemu ,ze jest szczęsliwa ,ze moze ktos go zastapic _niech se nie myśli itd_ Zwyczajnie sie chwali ze ma ciebie echh jak dzieci Uwierz mi starej babie -prawie babci:)🖐️

ale to nie jet jej były tylko jakiś kolega. Na wet jakby był były to nie znaczy, że ma pisać komuś np. że lubio mieć sperme na rękach! to prywatna sprawa!

Gość Zuzanna Amelia ?
Masz do wyboru zerwac z nia juz albo poczeakac az ona zerwie z Toba. Obstawiam ze wybierzesz te ostatnia opcje.