Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robie nie tak

ze nie chudne

Polecane posty

Gość co robie nie tak

moje przykladowe menu: śn: kanapka (chl. pełnoz) + szynka 1 plaster + pomidor ( 2 plasterki) II śniad: jogurt jogobella + 2 łyzki musli (orzechy włoskie + otreby) obiad: :P kanapka (chleb pełnoz), szynka 1 plaster+ ogorek 3plasterki podwieczorek: serek wiejski 200 g kolacja: udko z kurczaka gotowane bez skóry + kilka ogoreczków konser. Nie jadam słodyczy, przegryzek, itd pije duzo wody min 1,5 l + kawa, herbata jezdze codziennie na rowerku 60-70 min + ćwiczenia na podłodze odchudzam sie od sierpnia schudłam 12 kg ale od miesiaca waga stoi, NIE MAM JUZ SIŁ, a mam jeszcze do zrzucenia 8kg. co robie źle.???

Gość dnoooo
dietę masz beznadziejną :O poczytaj, co powinnaś jeść (choć i tak jak znam życie, to sobie odpuścisz i spasiesz się jeszcze bardziej :P ) http://www.sfd.pl/%5Bart%5D_Co_jedz%C4%85_Ladies_SFD_-t752315.html

Gość co robie nie tak
to był fakt beznadziejny dzien z mojej diety ps. jadam czesto kasze gryczana, czasami ryz, duzo warzyw gotowanych, duzo nabiału, jajka.. aaai ryby jadam raz lub dwa razy w tygodniu. Iorzechy jadam prawie codziennie, chcocby kilka sztuk włoskich. jadam wszystko co jest wypisane z Twoim linku. I mimo tego ze odrzywiam sie zdrowo i cwicze ie chudne:(

Gość co robie nie tak
nie nie odpszcze sobie! zrzucialam juz 12 kg to i kolejne 8 poleci. Byle do 60 kg:)