Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totalnazałamka23

Czy uroiłam sobie ciążę?

Polecane posty

Gość totalnazałamka23

Witam. Około 3 tygodnie temu robiłam swojemu chłopakowi dobrze ręką. Od tego czasu mam dziwne myśli, że mogłam przenieść rękoma plemniki do swojej pochwy, bądź też, że on mógł to zrobić. Działo się to w trakcie i po okresie. Od jakiegoś czasu boli mnie podbrzusze i wydzielam gęsty biały śluz. (od okresu mija drugi tydzien, cykl mam raczej regularny, 30 dni) Teraz boję się, że jestem w ciąży.. Pytanie jest proste. Czy to w ogóle możliwe? Czy po prostu panikuję, wmawiam sobię i te wszystkie objawy spowodowane są stresem? (stresuje się okropnie, ponieważ sytuacja w domu nie pozwala mi na wpadke... i to jeszcze w taki sposób) Proszę, nie naskakujcie na mnie z oskarżeniami, że na WDR nie chodziłam i tym podobne, bo na prawdę się boję. :/

Gość hdfjxhzsh
żal...

Raczej tak :) Jest to prawdopodobne. Zalezy od tego czy pozwolilas na to zeby ci przeniosl sperme do pochwy, jesli tak nie bylo to nie masz sie o co martwic. Okresu dostaniesz szybko jesli przestaniesz sie zamartwiac tym.

Gość normalnie posikalam
sie ze smiechu :D tak uroilas sobie ciaze ...

Gość totalnazalamka23
No widzicie, jedna powie, że to prawdopodobne, druga, że się posikała, a trzecia, że jednak sobie uroiłam i mam śmieszne obiekcje. Temu pytam czy to w ogóle jest możliwe.

Gość grfdtry
Byłabyś druga taka w historii, zaraz po Maryi ;]

Gość o matko co za
zrób test a nie marudź.

Gość basia1345
Chcę wszystkim polecić sprawdzony system gry w ruletkę dzięki któremu na prawdę można poprawić swoją sytuację finansową. Dodatkowo trzeba się spieszyć bo dla nowych graczy bet at home rozdaje nawet do 350zł i umożliwia udział w turnieju pokerowym w którym do wygrania jest 1000euro dla nowo zarejestrowanych użytkowników. Więcej przeczytacie na stronie: http://jak-zarabiac-przez-internet.com.pl

Gość kasia2121
wczoraj pomoglam swoja reka dojsc chlopakowi, po czym on mial erekcje nie wiem jak to napisac. Przed powiedzial zebym wyjela reke ja to zrobilam, i on wtedy doszedl. Pozniej powiedzialm mi ze nie wie czy cos bylo za nim wyjelam reke tzn nie wie czy poleciala mu wczesniej sperma. On wogole mnie nie dotykal, gdy wrocilam do domu od razu umylam rece w plynie i zimnej wodzie nastepnie zmienilam szybko bielizne nie dotykajac za bardzo jej. i teraz sie martwimy z moim chlopakiem czy moglam wpasc dodam ze nie ditknelam swojej. prosze o szybka odpowiedz.

Gość no i tak to jest jak dzieciaki
biorą się za seks nie mając pojęcia co to takiego. Ludzie, XXI wiek mamy, księgarnie czy biblioteki wszędzie są i zanim zacznie się cokolwiek robić wysatrczy chociażby poczytać "Co każda dziewczynka powinna wiedzieć" Ale wy nie wypozyczycie takiej książki, bo się wstydzicie. Seksu się nie wstydzicie, ale przeczytać książeczkę już tak. Prezerwatywy ani testu też żadna nie kupi bo to wstyd. Do ginekologa też nie pójdzie porozmawiać, bo to wstyd przecież. A potem wypisujecie jakieś bzdety, typu jak ta ostatnia, że jak pomogła mu dojść ręką to miał EREKCJE:D:D:D A wcześniej na flaku go dotykałaś??? Jedna i druga tym razem mamusią nie zostanie, ale czy to naprawdę tak trudno pójść i dowiedzieć się u źródła w jaki sposób dzieci sie robi i co zrobić, żeby były wtedy kiedy będziecie tego chciały? Zamiast durnoty pisać na kafe?

Gość kasia2121
dobra to nie mial erekcji tylko sie sposcil