Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eddwew

jakas oryginalna restauracja we wrocławiu w ciekawym miejscu?

Polecane posty

Gość eddwew

nie wiem połozona jakos bardzo wysoko,albo z nietypowym widokiem?jedzenie?polecie mi cos!wrocławiaki

Gość walogins
a na ilunch.pl patrzyłeś? Tam jest mnóstwo dobrych restauracji, można tez wygrać w konkursie, ja stamtąd zamawiam...

Gość AlaU
Food Art Gallery jest bardzo oryginalna pod względem serwowanych potraw, ostatnio słyszałam o sałatce z czerwonego buraka, koziego sera i truskawek, różne ośmiorniczki, krewetki, szparagi. Widoczek też mają ładny, bo na Odrę;)

Ja polecam Restaurację Okrasa http://restauracjaokrasa.pl/index.php na wrocławskim starym mieście. Uwielbiam u nich jeść pierogi ruskie. Muszę powiedzieć, że są lepsze niż u mamy :) Zawsze kiedy jestem we Wrocławiu staram się wpaść tam na obiad bądź kolację z przyjaciółmi.

Gość gość
Jeśli lubicie dobre wino i smaczne jedzenie to aktualnie mogę Wam polecić Ok Wine&Bar - świetne miejsce między mostami. Nie tylko dobre jedzenie i fajna obsługa ale co dla mnie ważne - fajne widoki. Lubię klimatyczne miejsca, urządzone z gustem. Dzięki temu czuję się wyjątkowo!

Gość elwira09
zgadzam się, OK Wine Bar nad Odrą zdecydowanie można zaliczyć do tych ciekawych, generalnie w końcu po długim czasie do Polski nadeszła taka moda na miejsca w których można się podelektować winem, co mnie osobiście bardzo cieszy. poza tym to bardzo gustowne, eleganckie miejsce

Gość veeneesa
Bardzo lubię spędzać wolny czas w restauracjach. Dlatego też we Wrocławiu w kilku juz byłam. Chyba jedna z lepszych restauracji w jakich jadłam była ta http://restauracjaokrasa.pl/ . Smaczne domowe dania zrobione z świeżych produktów. Na jedzenie nie czeka się długo i jest tam naprawde miła atmosfera.

Gość gość
Na Ks. Witolda - Food Art Gallery. Na pewno jest tam bardzo oryginalnie pod względem potraw. Dodatkowo jest to również galeria, w której znajdują się prace lokalnych artystów.

Gość magdalena zuzanna anna
Food Art Gallery- zdecydowanie nie jest tam ani trochę "zwyczajnie". Jako malarka powiem tak: to miejsce, które dostarcza wielu wrażeń na różnych poziomach- zmysłowym (smak!zapach) i intelektualnym... Zdecydowanie dla tych, którym zależy na wysokiej jakości i klasie. I dla tych którzy lubią bardziej wyrafinowane, nieprzeciętne lokale.

Gość gość
Jeśli chodzi ci o dobrą restaurację nadającą sie na romantyczną kolacje to dobrym wyborem bedzie ok winebar. Chłopak mnie ta zabrał i musze powiedzieć że jest tam świetna atmosfera. Widok na Odre z tarasu i pyszne jedzenie!

Gość derrka
tak, byłam tam na kolacji i faktycznie jest niezła atmosfera! a jakie pyszne jedzenie:) super miejsce z widokami!

Gość gość
Jeżeli na włoską ucztę to tylko do Siesta Trattoria! Byliśmy z dziewczyną przez dwa dni we Wrocławiu i szukaliśmy dobrego jedzenia, Trattoria to był strzał w dziesiątkę. Nie mieliśmy akurat ochoty na pizzę, więc skusiliśmy się na pastę: bolognese i frutti di mare. Obie zasługują na najwyższe noty – świeże składniki i bardzo dobrze dobrane przyprawy. Atmosfera i obsługa także nie pozostawiały wiele do życzenia. Jak najbardziej polecamy wizytę w Siesta Trattoria.

Gość Aleksander_Wolny
Ze swojej strony mogę polecić Ci OKWineBar - ma pyszną kuchnię i cudowne wina. Jest położona w urokliwym miejscu, "pomiędzy mostami". Z pewnością nie należy do najtańszych, ale udając się do niej, można być pewnym, że zostaniemy obsłużeni na najwyższym poziomie.

Gość gość
Zgadzam się z poprzednimi wypowiedziami. Jeżeli zależy Ci na dobrym jedzeniu i atrakcyjnej lokalizacji, powinieneś udać się tutaj - http://www.okwinebar.com/

Gość Perlinka1
Zdecydowanie ok wine bar http://www.okwinebar.com/ Posiłki przygotowują ze świeżych produktów - nie mrożonych. Mają również pyszne wino a ich lokal mieści się niedaleko rynku. Warto zajrzeć.

Gość gość
Ja bardzo lubię chodzić z mężem do restauracji www.creatorklub.pl przy ulicy Szybowcowej. Zawsze próbujemy czegoś nowego i za każdym razem wychodzimy zadowoleni i najedzeni.

Gość gość
Na chwilkę byłem parę dni temu w Steak n roll, bo w sumie zaszliśmy tylko z kumplem na szota i tatara, ale mam plan żeby tutaj wejść jeszcze kiedyś na dłużej, bo klimacik jest świetny. Bardzo mnie ciekawi ich Reuben, mają takiego sandwicha w karcie a już mi sporo osób mówiło o tej kanapce, że taka dobra, że słynna i tak dalej.

Gość gość
OVO do tej restauracji chdzę najczęściej. Serce miasta, dobre jedzenie, fajne wydarzenia.

Gość Aneta Lisiecka
Na pewno Ok wine&Bar. Jest położona w bardzo ciekawym miejscu. Ma również taras , z którego można podziwiać port jachtowy ;) A jeszcze jedzenie ;) - jest pyszne i takie wyszukane ;)

Gość gość
A ja to przyznam szczerze, ze bardzo lubię zamawiać jedzenie z Margaret, najbardziej smakuje mi Naleśnik szefa kuchni jest przepyszny! Widać, ze gotują tam kucharze z sercem!

Gość gość
Polecam restauracje Liberta 7. Zabrałem tam dziewczynę na zaręczynową kolację i oboje byliśmy bardzo zadowoleni! Takiej obsługi nie ma chyba w żadnej innej restauracji we Wrocławiu. Do tego jedzenie jest przepyszne. Polecam!

Gość PinkiePie12
oj ja równiez polecam Ok Wine Bar. Magiczne miejsce ! Ostatnio dowiedzialam sie ze na ich stronie mozna podejrzec menu i karte win http://www.okwinebar.com/

Gość nikolette24

może nie opryginalnie ale bardzo smacznie, najlepsza pizza we Wrocku w Taorminie 😄

Gość gość

Jeśli nie zależy Ci na wyjątkowych restauracjach to wybierz www.karaibynaniby.pl. To miejsce, gdzie będzie sobie można nie tylko coś zjeść, ale również na przygotowanej sztucznie plaży wypocząć. Świetna opcja relaksu.

Gość Marek Tomal

Wedlug mnie restauracjaokreasa.pl jest spoko. Lokal miesci sie w rynku, mają dobre jedzenie i super wystrój. Szczególnie polecam whisky.