Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mlodywlkp91

Chętnie poznam starszą

Polecane posty

Gość last minut
jesli chcesz poznac starsza i myslisz o powaznym zwiazku to po 1. musisz sie zastanowic czy chcesz by ten zwiazek przerodzil sie w cos wiekszego , czy tylko sluzyl zdobciu doswiadczenia. jesli to pierwsze to musisz zdawac sobie sprawe, z tego, ze jesli chcialbys miec dzieci, to niestety ale ze starsza masz na to malo czasu. nie uda sie tak odwlekac jak z mlodsza. niestety. po 2. jesli chcesz zagadac do starszej to daruj sobie jakies szczeniackie teksty. to mnie razilo zawsze i gdy bylam mloda i gdy bylam juz starsza a nadal mlodziutko wygladalam. nie ma nic gorszego niz tzw. konskie zaloty. po 3. jesli na serio chcesz starszej to poszukaj w swoim otoczeniu, albo wyjdz gdzies do klubu, albo przez znajomych. Przez neta bedzie Ci trudniej

wielkie dzięki za rady... ale ja jestem trochę nieśmialy i nie wiem czy bym podszedl do starszej... a tym bardziej nie wiem czy sie nie wygłupie i czy ona jest zainteresowana... wiec najpierw chce spróbować na necie...a tak po za tym to caly czas gdzies chodze i jak mam czas to jestem na miescie...a

Gość a co cię pociąga u starszej?
Pytam serio, mam kolegę po 30 ale pociągają go laski około 15, 20 lat starsze.Jedno ale, jest bardzo niedojrzały życiowo.Mnie się kojarzy, że szuka matki i sex partnerki w jednym.Jak nie chcesz , nie odpowiadaj.

Gość last minut
no i wlasnie o to chodzi! :D nie musisz sie bac! O ile nie wyskoczysz z jakimis szczeniackim tekstami typu "fajna dupcia" albo "ale masz zajebiste cycki". takie cos na starcie spala facetowi mosty. normalna, fajna kobiete, niezaleznie od wieku, zdobywa sie subtelnoscia i delikatnoscia. Po prostu musisz zaczac probowac. Nie martw sie, bo tu, jak we wszystkim, trening czyni mistrza :D Jak dla mnie mlodsi faceci maja jedna wazna zalete -- sa spontaniczni i ze swiezym i wesolym podejsciem do zycia. Sprobuj na poczatek zagadac jakas starsza (zwroc uwage czy nie ma obraczki :P) w sklepie. Popros np o rade jaki perfum wybrac dla dziewczyny, albo jakie papmpersy kupic bratankowi/siostrzenicy, tudzież zabaweczkę. I to cie ośmieli w kontaktach ze starszymi. Jak juz sie tego nauczysz to latiwej ci bedzie zagadac gdzies w klubie. chociaz w klubie tez mozesz przy barze np sie spytac jaki drink poleca bo usisz kolezance kupic itp. dasz rade :D PS a tak w ogole to mam mlodszego meza :P :D ujał mnie humorem, delikatnoscia i spontanicznoscia

Gość last minut
nie ma za co :D powodzenia :) aha i pamietaj zeby nie byc nachalnym i nie lazic za kobietami krok w krok, bo cie zglosza na policje jak sie wystrasza :P :D :D dobrej nocy pa

az taki to nie jestem :PP jak nie to nie :P dziękuję i Tobie tez życzę milej nocy :)) może jeszcze kiedys popiszemy :) paa

Gość last minut
pamietaj, trenowac, trenowac trenowac. Az do skutku. Az usiadziesz i powiesz sobie "ok, teraz moge sprobowac poderwac". Wykorzystuj kazdą okazje żeby gadac ze starszymi, w przychodni, jak czekasz u lekarza, w autobusie jak kasujesz bilet itd. Gadaj cokolwiek, tylko kulturalnie. I nie zrazaj sie ja jakias ci nie ospowie albo cos fuknie - pewnie ma napięcie przedmiesiączkowe :) ;) pa

Gość Julkaaa70
witam .... ja kiedyś spotykalam sie z 20 latkiem i bylo całkiem przyjemnie...na prawdę polecam... do dzis z nim sobie piszę o takich i innych sprawach a gdy mam ochotę to się widzimy :) więc Mlody napewno jakąś spotkasz... ja akurat poznalam go tutaj na kafeteri i mysle ze jak jesteś nieśmialy to dobre miejsce... pzdr

Gość chyba nie myslisz
że ktoś uwierzy w taką durną prowokację. I raczej na pewno jesteś babą.

jechałam do rodziny i gume złapałam,ale tak to ok...

temat nadal aktualny :) chętnie poznam starszą ;) licze na mile spedzenia czasu a także przyjemną rozmowę pozdrawiam :)