Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mlodywlkp91

Chętnie poznam starszą

Polecane posty

Gość Pipa lat 79
A ja mogę być ?? :D:D:D:D

Gość milfloveyoung
ja lubię mlodych chlopaczków sa sexi ;)) jesteś prawiczkiem ???

Gość wymyślają
Starsza to znaczy o ile? 5 lat,10 czy 30

Gość madam solska
a to bliższe poznanie to będzie jak sobie popiszemy a ty pałkę zwalisz :P:D idx do ojca niech ci kasę na kurrwy da:D

Gość wymyślają
Chyba cię mama butelką karmiła.

Gość zapobiegawcza zofia
młody wrzuć fotę od pasa w dół bez gaci:P może wisieć:D

Gość zapobiegawcza zofia
nie nie ja łaskawym oczkiem mogę spojrzeć:P;)

Gość hmmmmmm dziwne
ale dlaczego wolisz starsze próchno? młodsze bardziej apetyczne są. Dlaczego?

Gość ale numer z ciebie
ja kiedys umówiłam się na sex z facetem młodszym o 2 lata od mojej córki :) oczywiście to tajemnica :) było naprawde fajnie, potem chłopak nie chciał się ode mnie odczepic, długo,długo mnie nękał,minęła kuuuuuuuuupa lat ,całkiem niedawno zadzwonił i powiedział : pamietasz aniołku nasza piosenke ? i cos tam leciało przez tel. , ożesz kurde ! nie pamietam ! nie bylo żadnej wspólnej piosenki, Żadnego romansu,milości, to byl tylko sex,czysty wysmienity sex, więc zanim umówisz się ze starszą uwazaj abys nie wpadł w zauroczenie,

niektóre starsze kobiety tez sa rownie apetyczne, wiem o czym mówisz, ale u mnie nie ma z tym problemu :)) przyjaźń to przyjaźń :P i wiem co to znaczy slowo stop i nie :P

Gość w wlkp łatwo znajdziesz
starsze chetne i nawet nie bardzo zdarte

Gość last minut
mlody a ty uczysz sie, studiujesz?

Gość Iris stara ale jara
Szkoda ze nie mieszkam w Polsce :D

No widzisz nie wiesz co się w twoim miescie dzieje :PP Studiuję.... a gdzie mieszkasz jesli mozna spytać ??

Gość last minut
a co jeśli mozna wiedziec? moze mamy wspolne tematy :p ale DLACZEGO TY WOLISZ STARSZE???!!!

Gość last minut
hihi, ja juz daaaawno jestem po finansach, takze inny kierunek :p ale intryguje mnie to ze wolisz starsze,bo przeciez mlodsze sa chyba lepsze? co cie pociaga w starych kobylkach.doswiadczenie?zmarszczki? :p

inny ale powiązania maaa... Ci powiem ze dla mnie wiek nie ma znaczenia,... ale możliwe ze doświadczenie i to że wiedzą co chcą...a nie ktore starsze wyglądaja lepiej niz niektóre młodee

Gość last minut
tu sie zgodze, bo pamietam siebie sprzed 10 lat --- szajbnieta 20 latke, ktora nie wiedziala sama czego chce.Ale to juz jest przywilej tego wieku, a nie wada. Jest jeszcze czas na powazne decyzje i zycie i warto sie wyszalec kiedy mozna. Teraz, gdy mam juz 30 na karku inaczej patrze na pewne sprawy.Przede wszystkim mam w koncu poukladane w glowie :P poukladane zycie, sabilna prace, wyksztalcenie -- czego chciec wiecej? a poza tym wygladam lepiej niz wtedy, bo w koncu przestalam byc chudzielcem ,a stalam sie kobieta. a co do wygladu to chyba masz po czesi racje.Jak widze wspolczesne licealistki, to czasem sie nie dziwie, ze faceci nie wiedza ile maja lat i okazuje sie dopiero jak zgarnie ich policja ;) a ja mam mlodzienczy wyglad. nie przesadzam z makijazem ubiorem itp. i jeszcze niedawno zaczepiali mnie mlodzi facecfi, bo mysleli ze jestem mlodsza.

No widzisz i Ty się dziwisz czemu interesuja mnie starsze...hehe kidys tez spotkalem pewna dziewczyne okazalo sie ze miala 35 a wygladala na 22 lata ;P