Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewien niepewny chłopak

pytanie do dziewczyn

Polecane posty

Gość pewien niepewny chłopak

lepiej jak was chłopak, który się wam podoba, nachodzi codziennie lub raz na tydzień czy lepiej aby pojawiał się na waszych oczach raz na kilka tygodni? co zrobić, aby nie wydać się zbyt nachalnym i jednocześnie nie oziębłym draniem?

Przepraszam, że się wtrącam, ale naprawdę uważasz że jest jedna reguła pasująca do wszystkich dziewczyn?

"Przepraszam, że się wtrącam, ale naprawdę uważasz że jest jedna reguła pasująca do wszystkich dziewczyn?" A śmiesz zaprzeczyć? Przecież kobiety są produkowane z specjalnych zakładach i wszystkie mają te same ustawienia fabryczne. Nie mów, Jacku że nie wiedziałeś. Zresztą, faceci wszyscy też są tacy sami :classic_cool: Autorze postępuj jak uważasz, to Tobą jest zainteresowana nie nami...

"Przecież kobiety są produkowane z specjalnych zakładach i wszystkie mają te same ustawienia fabryczne." Wiedziałem! A gdzie można kupić instrukcję obsługi kobiety i czy ma mniej niż 1000 stron?

Gość .........,,,,,,,,,............
raz na tydzień ;) ile masz lat?

"A gdzie można kupić instrukcję obsługi kobiety i czy ma mniej niż 1000 stron?" Krążyły legendy o takowej książeczce, ale to chyba coś a la Atlantyda

@wilczyca A słyszałaś że na początku rozwoju płodu każde z nas było kobietą? A potem jeśli jest ten chromosom Y to zmieniamy się w chłopczyka. Więc może jest jedna wspólna instrukcja obsługi homo sapiens? Ja mam taką "Ciesz się życiem i daj cieszyć innym!". Co Ty na to?