Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zteskniony

Tęsknota

Polecane posty

Gość Zteskniony

Witam sprawda nie jest łatwa, spędzam właśnie kolejną bezsenną noc, w ogóle to dziwie się, że tutaj zajrzałem zawsze z dystansem podchodziłem do tego typu portali. Mam wrażenie, że nie jestem do końca poukładanym człowiekiem, a więc tak Mam 19 Lat, moja dziewczyna 15 cóż najpierw wypadałoby zacząc od różnicy wieku. Od 6 miesięcy spędzamy ze sobą każdą wolną chwilę, czasem było lepiej czasem gorzej, ale nigdy nie pozwalamy sobie oddejść (szczególnie to ona ciągnie ten związek do przodu mimo , że to ja jestem starszy). Zakochałem się po uszy, dziewczyna w jej wieku planuje ze mna przyszłość (czyzby to byla dla niej tylko zabawa ?) Wiem, że jej gust będzie sie zmienial, dlatego ja już myśle do przodu i wciagam ją w wspólne inwestowanie w przyszłosc (nic na sile), zbieranie kaski na koncie na wyjazd wspolny w przyszlosci itp. itd. Często staram się ją zaskakiwać, czasem odrobina zazdrosci wiadomo i ona i ja ;) Na 4 dni w tygodniu wyjezdzam i wracam do niej w czwartki (ze studiow). Staram się z całych sił ciągnąć wszystko do przodu. Problem pojawia się gdy kładę się spać, nie mogę wytrzymać , bo cały czas mam przed soba czarna wizje przyszlosci, że nic sie nie uda, ogolnie katastrofa mysle za duzo. Wpadłem po uszy i nie potrafie zyc bez tej dziewczyny. A problem w tym, ze jestem z nią, ale wciaz mi malo chce wiecej i wiecej

Gość chudy ruj
pietnastka jeszcze pod paragraf podpada :D wiesz czym to grozi? :P

Gość Zteskniony
a kto powiedzial, ze to z nia robie ?