Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pytanko jedno

prosze powiedzcie mi szczerze co myslicie o tym nosie

Polecane posty

Gość mam pytanko jedno

http://drturowski.com/wp-content/uploads/rhinoplasty-before-and-after-pictures-o-1.jpg To nie ja ale mam prawie identyczny nos tzn garbaty i tak zaostrzony a do tego skrzywiona przegrode co z przodu wyglada jakby mi ktos przywalil z jednej strony. Bylam u chirurga bo ta przegrode jestem zmuszona zrobic ze wzgledu na problemy z oddychaniem i powiedzial mi ze powinnam zmienic caly nos a nie tylko przegrode bo mam ladna twarz i ten nos mi nie pasuje. Mam na to pieniadze tylko problem w tym ze sama nie wiem co zrobic,czy zoperowac caly czy tylko ta przegrode i tylko troche go zmniejszyc a nie calkiem wyprostowac.Do tej pory myslalam ze chce zrobic caly bo mam od zawsze kompleksy na tym punkcie ale jak on pokazal mi na kompie jak bede wygladac to mnie zatkalo.Bede calkiem inna osoba,i mam metlik w glowie czy sie do tego przyzwyczaje,czy nie bede czuc sie nieswojo.Jezu sama nie wiem,chce operacje zrobic za miesiac i mam sie w tym czasie zastanowic czy chce calkiem zmienic czy tylko przegrode.A co wy zrobilibyscie na moim miejscu?pytam czysto teoretycznie bo decyzje i tak musze podjac sama.Moze sa tu jakies osoby po operacji i powiedzialyby mi jak sie czuly.Czy mialy takie watpliowsci ze sie nie przyzwyczaja,ze beda sie wstydzic bo kazdy to zauwazy.Bardzo prosze o odpowiedzi i dzieki za czytanie.

Wg mnie to tylko kwestia przyzwyczajenia. Na początku będzie Ci nieswojo, ale przyzwyczaisz się, później przyjdzie radość z nowego wyglądu, może raz zdarzy Ci się pomyśleć że ten nos tyle zmienił w Twoim życiu, ale w koncu sobie znasz sprawę ze to była dobra decyzja. Zrób to! Nie jestem jasnowidzem, tylko widzę ze potrzebujesz konkretnej motywacji i teraz Ci ja daję :)

Gość superrgwiazda
Czy to drugie zdjecie to to, jakbys wygladala po operacji? Ja bym sie poddala operacji. Przeciez nos nie stanowi calej twojej osoby. To, ze zmienisz ksztalt nosa nie znaczy, ze bedziesz innym czlowiekiem! Ludzie, ktorzy zrzucili 30 kg tez staly sie inne, a ciagle te same :)

Gość mam pytanko jedno
dzieki :) Ja wygladam troche inaczej niz ta dziewczyna.Chcialam tylko mniej wiecej pokazac jak moj nos wyglada. Odkad pamietam mam na tym punkcie fiola,czuje ze ten nos mnie stopuje przed wszystkim bo np wstydze sie poznawac nowych ludzi.Zawsze wtedy sobie mysle ze pewnie zastanawiaja sie czemu mam taki wielki nos.Moze smieszne ale juz tyle mialam przykrosci z tego powodu ze to siedzi w mojej glowie.Zawsze myslalam ze utne go calego,odlozylam na to kase i po wizycie u chirurga zaczely sie wachania.On kompletnie namawial mnie na calkowita zmiane.Jak sie zobaczylam z innym nosem to moja pierwsza mysl byla "o moj Boze ja moge byc taka ladna,bede wygladac jak nie ja".Pozniej zaczelam o tym myslec i teraz siedze i juz mi peka glowa bo boje sie strasznie ze bede zalowac a juz tego nie cofne.Nie wiem czy wszyscy przed operacja maja takie mysli czy co? Mam nadzieje ze podejme dobra decyzje i jak go zrobie to bedzie tak jak mowisz ze bede sie cieszyc :D A ty zmienilabys taki nos?albo co pwoiedzialabys kolezance ktora ma taki i mysli nad operacjia?

Gość mam pytanko jedno
tak ta dziewczyna jest po operacji.Ja wygladalabym troche inaczej bo mam inny ksztalt twarzy,nie mam tak brody do przodu.Nie chce robic takiego malego noska tylko normalny,taki wiekszy. Otulona snem Nie jest tak zle??????

Kochana ja miałam tak z zębami :) straszne były , przeszkadzały mi we wszystkim, balam się rozmawiać z ludźmi bo myślałam że wszyscy się na nie patrzą i się śmieją , dlatego uchodziłam za osobę małomówną. Jednak mimo moich wahań zgodziłam się na leczenie ortodontyczne. Nie było z nimi łatwo i się strasznie umęczyłam ale dzisiaj widzę ze lepszej decyzji podjąć nie mogłam, dlatego uważam że ty Też powinnaś się odważyć ;* chciałabym Cię zobaczyć po operacji z tym ślicznym noskiem, może się kiedyś pochwalisz?:)

Gość greghtrhnjy
masz fajny nos i nie rob rzadnej operacji ja ma tez krzywy nos ale bardziej orli i wierz mi ze faceci i tak za mna sie ogladaja a moj partner wlasnie ten nos uwaza za seksi ja juz nawet o nim nie mysle to tez kwestia wieku i zwiazku w jakim jestes

Gość mam pytanko jedno
chodzi o to ze ja nie chce robic tego dla kogos innego tzn np dla mojego narzeczonego.On wiecznie mi powtarza ze jestem piekna,ze nie musze zmieniac nic,ze lubi moj nos,ze wcale nie jest duzy itp itd.Jedynie chce zebym zrobila ta przegrode bo widzi ze mam wiecznie problem z gardlem.Wogole nie oddycham nosem tylko buzia i wiecznie jestem chora i wiem ze to musze zrobic. No ale wracajac do sedna ja chce to zrobic albo i nie zrobic tylko i wylacznie sama dla siebie,zeby poczuc sie dobrze ze soba.Teraz tak nie jest.Nienawidze robic sobie zdjec,a jesli juz to z przodu tylko i wylacznie i potem jak nja nie patrze to plakac mi sie chce.Poza tym wlasnie tak jak tam ktos pisal jestem przez ten nos niesmiala,boje sie rozmawiac z ludzmi,boje sie byc pewna siebie bo caly czas mam w glowie ze nic ci nie pomoze z takim nosem,nawet to ze wygladasz super.Chcialabym po prostu popatrzyc w lustro i usmiechnac sie do siebie,poczuc to co poczulam jak zobaczylam siebie z tym zmienionym na kompie.Zrenice chyba mialam na 2 cm :D bo nie moglam uwierzyc ze ja tak moge wygladac.Problem w tym ze chce i nie chce i wlasnie szkam wszystkich za i przeciw.

Nie szukaj dziury w całym bo jeszcze ją znajdziesz i będzie Ci głupio :) ja bym zrobila ten nos

Gość mam pytanko jedno
Co do wieku to mam 29lat wiec juz nie jestem w goracej wodzie kapana.W szkole sredniej bylam przezywana,wysmiewana publicznie,wytykana palcami...hej patrz jaki ma nochal. Wlasnie wtedy wpadlam w kompleksy na tym punkcie,zaczelam sie bac ludzi,myslec o tym nieszczesnym nosie i gdyby mnie wtedy stac bylo zrobilabym operacje bez mrugniecia okiem. A teraz kiedy mam na to,jestem starsza,w udanym zwiazku mam jakies watpliowsci chociaz wlasciwie tak w srodu bardzo chcialabym wygladac inaczej.

Gość dfsfdfdfgdfghfh
ale jestes pusta, i tak wszyscy umrzemy, cialo zjedzą robaki wiec jaki sens tak swirowac na punkcie nosa? moze poogladaj sobie zdjecia naprawde brzydkich, chorych, okaleczonych ludzi... a ta dziewczyna z fotki ma okropną wystającą brode, czemu jej nie zrobila?

Gość dfsfdfdfgdfghfh
Poza tym wlasnie tak jak tam ktos pisal jestem przez ten nos niesmiala,boje sie rozmawiac z ludzmi,boje sie byc pewna siebie bo caly czas mam w glowie ze nic ci nie pomoze z takim nosem,nawet to ze wygladasz super. i piszesz totalne bzdury teraz, bo ja widzialam w zyciu niejedną bardzo brzydką ale niesamowicie pewną siebie osobę... dla porownania ja jestem ladna i strasznie niesmiala, wiec wyglad ma gowno do rzeczy.