Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tygrysica kafeteryjna

Co warto kupic w IKEA dla niemowlaka?

Polecane posty

Gość tygrysica kafeteryjna

Piszcie jakie hity a jakie kity...

Gość 100% racji ale to zadne odkryc
mammut krzeslo, stolik rowniez, zabawki z drewna zwlaszcza mula, reczniki i posciel

Gość ćma ćme
Taki przewijaczek dmuchany jest super jak ktos czesto podróżuje,kosztuje cos 39.99 bardzo wytrzymały fajnie sie sprawdził, teraz moja siostra go uzywa normalnie w domu Tak jak wyzej Krzesełko Mamut i zabawki ,pluszaki bardzo wytzymałe

Gość zawrót głowy do połowy
ja kupiłam tam dla swojej córki: komodę na ciuszki stolik mamut i dwa krzesełka półki wiszące na łóżeczko gryzak super rzecz dziecko nie gryzie drzewa tylko ten plastik koce i kocyki poduszki pościel zabezpieczenia na rogi mebli i do kontaktów organizery naczynia plastikowe talerzyki miseczki i sztucce śliniaki kosze na zabawki tyle co na pierwszy rzut oka ale jest tego dużo więcej. I wszystko co kupiłam w ikei podoba mi się i ze wszystkiego jestem zadowolona.

Gość xxxxxxyyy
My mamy z Ikei : - lozeczko - przescieradla - posciel - reczniki - te z kapturkami sa b. fajne - ladne i praktyczne - pieluszki tetrowe - pare zawsze sie przyda - moja sporo ulewala i ja kladlam jej te pieluszki pod glowke w lozeczku, wozku - maja ladne wzroki i sa miekkie - zabawki - dla maluszkow swietny jest hipcio z plastikowa raczka gryzakiem - sztucce, talerzyki i miseczki - wanienka - dmuchany przewijak - krzeselko do karmienia Antilopb i jeszcze pare rzeczy - wszytskie sie sprawdzaja, sa wytrzymale a ja bardzo lubie ich design

Krzesełko do karmienia,łóżeczko,zabawki, pościel,materacyk,naklejki na ściane chyba też widziałam,

Gość ja kupilam czy sie sprawdzi to
sie okaze ;) - przescieradla - podkladke ochronna pod przescieradlo -pokrowiec na przewijak - kocyk bawelniany - zaslepki do kontaktow -wanienke -mobil do powieszenia nad lozeczkiem - "dorosly" najtanszy koc polarowy - przetne na pol i bedzie dla malucha