Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolajolantalojalna

co kupić 14 letniemu mężczyźnie

Polecane posty

Gość jolajolantalojalna

problem jest poważny nie możemy wymyślić nic ciekawego dla braciszka. chciałby konsole x box ale na to niestety brak nam funduszy, ma pelno gier wiec to odpada interesuje sie sportem ale ma juz chyba wszystko co moze byc zwiazane z pilką buty spodnie koszulki dresy pilki szaliki ksizki filmy mcie jakis oryginalny pomysł ? sprawa nie jest latwa bo na zabawke jest za duzy na kosmetyki czy inne bardziej meskie sprawy za mały .mamy na ten cel 100 zl.BLAGAM POMOZCIE!!!!!!!!!!

Gość elikosa
bilety na euro 2012

Gość jolajolantalojalna
bardzo ciekawy pomysł :) dziękuję za wypowiedz. ma ktoś jeszcze jakiś pomysł. te bilety sa dobre ale obawiam sie ze to troszke za daleko sam by pojechac nie mogl a rodzice sa troche zbyt nadopiekunczy ale pomyslimy pomyslimy :):)

Gość taka sobieeee
podejrzewam że najlepiej ucieszy się z kasy :D co tu oszukiwać, wiem ze prezent to prezent, ale chyba on sam wie najlepiej czego mu trzeba

Gość jolajolantalojalna
tez o tym myślałam (czytaj praktyczna kobieta) ale starsi bracia sie sprzeciwiaja kasie :) chca koniecznie cos kupic =faceci eh. no ale jesli mi nie pomozecie to pewnie i tak dostanie... KOPERTE :D

proponuję skarbonkę świnkę z zawartością i karteczką na x-boxa :) ale trochę musisz dozbierać ;D

Gość jolajolantalojalna
haha dooobre :D:D jak dobrze że Was mam :D

Gość elikosa
akcesoria do roweru, jeżeli uprawia sport może jakaś torba na trening albo plecak

Gość jolajolantalojalna
na x boxa nas nie stac- jestesmy studentami. torba tez fajny pomysł jakas z adidasa hmm tez by mu sie przydała dzieki :)

Gość dirrtuja
czyli prezent za 100 zl od Was wszystkich? to troche cienko

Gość dirrtuja
no licza sie, ale kiepskie polwe manewru troche wiec tym bardziej lepiej kupic prezent niz dawac kase, bo co to za kasa 100 zl od kilku osob? troche łyso wyglada. Wiec postaraj sie nad jakims prezentem

Gość jolajolantalojalna
kurcze nie wiedzialam ze dla 14 latka stowa to troche cienko, powiem ci szczerze ze dla mnie na studiach 100 zl to jest kupa szmalu.tym bardziej ze ucze sie zaocznie i utrzymuję praktycznie sama pracuje 4 dni w tyg za 700 zl miesiecznie i z takiej wyplaty jak na studentow to malo kochanie podziel sie ze mna jesli masz wiecej :D :D

Gość elikosa
znalazlam taki link... www.panprezent.pl moze cos wybierzesz. Powodzenia. :)

14 letni mężczynza za mały na kosmetyki ... ciekawe, kup mu może jakąś książkę jeśli ten "mężczyzna" potrafi czytać

Gość mikikun
co kupić 14 letniemu mężczyźnie to dziecko nie mężczyzna jezeli ma ulubiona drużynę piłkarska to moze podpisy drużyny piłkarskiej nowsza kartę graficzna

Gość jestem skorrrpa
ten post pomrawił mi humor z rana 14 letni mężczyzna hahahahaha

Gość )ociuuuutkaa
Za 100) to biletu na euro mu nie kupicie raczej tez

Gość Adele***:):):)
torbe sportowa adidasa.

Gość lejla28
mężczyzna :O

Gość jolajolantalojalna
czasami to naprawde niektorzy ludzie, ale tak szczerze z reka na sercu potrafia rozbawic mnie do lez gratulacje wam sie to udalo :) przeciez piszac 14 letni mezczyzna nie mialam na mysli mezczyzny tylko chlopaka jeszcze dziecko jednak mialo to zabrzmiec doroslej eh... gdyby dla mnie studentki 14latek byl mezczyzna to moj 20kilkuletni partner bylby dziadkiem w takim razie :D:D:D:D:D co sie dzieje z niektorymi ludzmi wytlumaczy mi to ktos?

Gość możliwe, że od jego nauk i
podręcznik do nauki wydajnego i satysfakcyjnego onanizmu