Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość starszasiostramłodszejsiostry

problem z młodą

Polecane posty

hej. Co zrobić żeby moja młodsza siostra przestała brać moje rzeczy bez pytania? Bo przecież gdyby poprosiła to pewnie bym jej pożyczyła coś... No ale ja nawet nie mogę kosmetyków zostawić w łazience, bo ona od razu je bierze... A mnie bardzo denerwuje takie zachowanie.. Ja jej niczego nie biorę bez pytania, a ona pod moją nieobecność bierze mi niemal wszystko...

Gość wrftwae
ile lat masz ty a ile siostra? moze rodzice ciebie faworyzuja a ja nie moze to tobie kupuja wszystko a jej sie nie dostaje nic? ja tak mialam z moja starsza siostra jej wszystko kupowali....a ja zawsze bylam gowniara zeby dostac cos fajnego ;/

ma 12lat. No właśnie, że ona dostaje więcej niż ja, bo ona zawsze będzie mała..(jest najmłodsza) ja nie dostaje od rodziców kieszonkowych, na kosmetyki muszę sobie kasę sama jakoś załatwić... np słodycze czy tam jakieś drobiazgi, prezenty na gwiazdkę to ona dostaje,bo ja jestem już za stara (16lat), ogółem ona zawsze na więcej... A i mój telefon też bierze, kiedyś zostawiłam go przez przypadek w łazience w odbl klawiatura(mam kod zabezpieczający) to mi sms przeczytała, a później przyszła i zaczęła mi je cytować... A przed chwilą przyszła do mnie i powiedziała mi że ten tusz jest dziwny , i że ona by go nie kupiła, a na pytanie dlaczego go wzięła bez mojego pytania, zaśmiała się tak wrednie...

a nie możesz jej zwyczajnie przyp***dolić i wytłumaczysz by już więcej ci nie podpieprzała rzeczy ?