Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lolowa panienka

Kurde, nudzi mi się!!!!!!!!!!!

Polecane posty

umyłam wczoraj okna wieczorem dzisiaj wstanie a to poranne słonce ppkazło takie zacieki na oknie ze mi sie zygać chce,musze je umyc jeszcze raz,pozatym nie wiem co zrobic zeby firanka nie byla taka pognieciona,boli mnie glowa

wiesz kim jestem, juz tamtego nicku nie uzywam bo jakis podzsyw sobie jaja robil

Noxelia wez sie odpierdol ode mnie dobrze? h uj cie to obchodzi ty piszesz o swoich glanach i o tym jaka jestes wyjątkowa a tak naprawde to jestes zwykły robal wiem wiem kim jestes :-D 🌼

tak? znasz mnie? nie sadze. to ty jestes zwykla, szara, kura domowa i zal mi ciebie obrzydliwa krowo 🖐️

Noxelia a ty mnie znasz? wiec co pieprzysz? ja przynajniej potrafie zadbać o swoje otoczenie a ty siedzisz w ciemnej grocie jak idiotka i mnyslisz ze jesteś :classic_cool: wysmarujesz tą morde jak w kopalni nałozyszkolczyków i myśliesz ze to cie robi wyjątkową?

wiesz co? jestes zwyklym inkubatorem, takich macior jest na peczki. mozemy sie spotkac i zobaczyc kto komu w morde napluje 🖐️

kretynka totalna, niedlugo kuwete sobie podstawisz zeby z tego forum nie schodzic 🖐️

Boska Lukrecja nie zwracaj na nia uwagi szkoda z byle powodu sie denerwowac :)

mowisz ze w niemczech tez tam ostatni co kazde wakacje wyjezdzam ale na odpoczynek do wuja, a wuja to mam ok jak prawdziwy przyjaciel jest dla mnie:)