Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala Milostka

Jest 11 a mój facet pije z kolegami piwo za sklepem !

Polecane posty

Gość mala Milostka

oczywiscie pewnie bedzie uważał ze nic sie nie stało... Spotykamy się ponad m-c, zależy mi na nim, on twierdzi że mnie kocha ale jak tylko ma okazję to stoi z tymi swoimi kumplami za sklepem i piją... Ma pecha ze ja mieszkam na przeciwko tego sklepu i wszystko widze... Robie afere czy mam powód zeby sie wkurzac?

Gość z busssz
Masz powod. W ogole nie zwiazalabym sie z facetem, ktory pije piwo za sklepem obojetnie o ktorej godzinie.

Gość Moja racja jest MojszA
JEST 11 A TY GŁUPIA CIPO SIEDZISZ NA KAFE

Gość mala Milostka
też zawsze tak myślałam ale jak sobie to przeanalizowałam to my mieszkamy w małej miejscowosci - prawie jak wies i tu nie ma sie nawet gdzie napic piwa... ale strasznie mnie to wkurza jak on tam wystaje, bo ludzie patrza i gadają, a teraz jeszcze jak jestesmy razem... zawsze sie dziwilam dziewczynom które pozwalały facetom tam stac, albo co gorsza stały z nimi jak z nim pogadac ? nie chce mu stawiac ultimatum albo ja, albo kumple za sklepem

Gość to jak to się stało że wybrała
ś go na swojego faceta? Lepszy taki niż żaden? Skoro wiesz że lubi pić z kumplami, to przecież nie zmieni się tylko dlatego, że tobie się to nie podoba. Znajdź takiego który woli ciebie od piwa:)

Gość Moja racja jest MojszA
proste powiedz ze zamiast isc na piwo ma przyjsc do ciebie czyli co sobote o 11tej masz mu zrobic loda z polykiem i sprawa zalatwiona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

przyłącz się do nich :classic_cool: jesteś nienormalna ze w ogole jestes z facetem ktory pije pod sklepem :O co za wstyd :O i co to za arvument ze nie ma gdzie pic :O ale patologia zawsze znajdzie patologie 🖐️

Gość Grzmichuj
wczoraj franco pilem przed i tez ci nie pasowalo!

Gość mala Milostka
poprostu spodobał mi się może to nie jest argument, ale jest jednym z najporzadniejszych którzy tAm wystają... ma ambicje, plany, pracuje, dobrze zarabia... to miejsce za tym sklepem jest jedynym, gdzie chlopcy się spotykają... wczoraj mi powiedział ze jestem wazniejsza niz koledzy, teraz np nie moge sie z nim spotkac, wieczorami, kiedy normalnie wystawał tam, teraz spotyka sie ze mną ale kurde, ta godzina a on se piwko spija z kumplami i to jeszcze za sklepem

Gość Doctor Żigago
milstka - diagnoza: jesteś kretynką

Gość No faktycznie też mi
argument:O Wśród ślepców i jednooki jest królem?:O A jakież to ma ambicje? Obalać pół litra przed obiadem?:O

Gość zegda
o mamo, jakim cudem w ogóle spodobał ci się taki facet mało jesteś wart, skoro masz takie preferencje gratulować gustu

Gość mala Milostka
no dobrze powiem wam. jestem zła i zazdrosna bo kiedyś zanim teen sklep dostał koncesje na alkohol razem z koleżankami dawałysmy za nim dupy :)

Gość wiedzzzminn
"może to nie jest argument, ale jest jednym z najporzadniejszych którzy tAm wystają.." :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość mala Milostka
czyli co, wg was mam mu postawic argument albo ja albo kumple i picie za sklepem ? wiecie, ja nie chce zeby on rezygnował z kolegów, ale nie chce zeby tam pił

Gość pawel99
Tu nie chodzi o picie, On potrzebuje pogadać z kumplami. W małych miejscowościach sklep to "dom kultury"

Gość zegda
kopa w dupę a nie ultimatum stawiać to się nie uda

Gość mala Milostka
pawel99 ma rację kto mieszka w malych mieścinach ten wie, że tam nie ma co robic

z rugiej strony co on ma robic po robocie? Pubu nie ma, na siłownie nie wyskoczy o gdzie ma sie z ludxmi stykać? mam rodzine na wsi i tam też sklep robi za centrum rozrywki

Gość Bartlebt the scrinever
wiejskie prostactwo 🖐️

Gość lillypop
ale pierwotniak :O

Gość matko boskaaaa
a co to piwo to jakies zło? kretyni z miasta

Gość ale te baby są głupie!!!!!!!
żadnego ultimatum nie stawiaj, bo już na wstępie jesteś przegrana. To przecież ty chcesz być z facetem, który lubi wypić. Ty sobie go wybrałaś wiedząc to. Więc za przeproszeniem widziały gały co brały. A obiecanki że nie będzie? Będzie, będzie i doskonale o tym wiesz. Więc zamiast stawiać warunki to znajdź takiego, którego za sklepem nie widujesz. Nie będziesz potrzebowała go zmieniać:) Dorosłych ludzi nie zmieni sie. Psychika faceta kształtuje się do 3 roku życia. Potem już tylko rośnie...

Gość co za baby
dopiero miesiąc się z nim spotykasz i juz chcesz go za mordę trzymać,hahahaa

Gość pawel99
najważniejsze że masz go na "oku"