Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izuuuuu:))

Walczyc czy odpuścić?

Polecane posty

Chyba jestem zazdrosna o kolege z pracy.Bardzo sie zaprzyjażnilismy, wszędzie razem, dużo rozmawiamy mamyy wspólne sprawy, po pracy tez mnie czasem gdzieś zaprasza, podwozi, pomaga itp. Jest dla mnie troskliwy, pociesza, ogłonie bradzo mnie lubi i chyba mu sie podobam. Nie chodzimy ze sobą ale wszystko było na dobrej drodze ze moze kiedyś....Od jakiegos czasu pojawiła sie u nas nowa dziewczyna. Jest 5 lat od nasstarsza a ewidentnie na niego leci. Ciagle sie o cos pyta go, ciągle sie do niego pcha, przerywa rozmowy i cos mu opowiada, zaczepia go jak moze jednym słowem . On o to nie zabiega nie powiem, ale jak to facet tez wielce mu to nie przeszkadza. On sie nawet nie domyśla ze mnie to wkurza a tak własnie jest. Jak byście sie na moim miejscu zachowaly?

Gość werodckdk
a to to ze sie z nim kumplujesz oznacza to, ze nie moze sobie znalezc partnerki i zadna kobieta oprocz ciebie nie ma prawa przebywac w jego obecnosci ? trzeba bylo go poderwac, a nie teraz glupio lamentowac ;/

No nie jesteśmy ale moze byśmy byli a ona tak jaky sie wbija nam w srodek a własnie dlatego ze nie jestesmy para nie wypada mi powiedziec wprost ze mnie to wkurza. dlatego tak sie zastanawiam nad jak dac do zrozumienia żeby dziewucha trochę przysiadła

Gość ale w czym problem ? :O
obciągnij mu na szybko po sprawie :)

werodckdk to nie tak , ich zwiazek nie wchodzi w gre, znam go na tyle że jestem pewna że nie ma na to szans i o to nie jestem zazdrosna ale o to że jak nic nie zrobie to znajde sie w cieniu

ale w czym problem ? --- za takie komentarze uprzejmie podziękuje

Gość hehhe .. .
kobieta ma przystopowac, a ty dalej nie bedziesz nic robic ? wez kurwa umow sie z nim ;/ jak mnie wkurzaja takie laski.

A skąd wiesz,że związek z tamta nie wchodzi w grę?Nie jesteście razem a jakby facet chciał-to wiedziałby co zrobić abyście byli razem.Widocznie takie koleżeństwo tylko mu odpowiada i tyle.Nie możesz być pewna w 100% co zrobi,bo nie jesteś ani jego mózgiem ani tym bardziej jego penisem.

hehhe---to nie ja jestem tu od robienia "czegoś" A wkurzac to moze tamta laska uwierz, bo na perno nie ja broken----nie jestem jego mózgiem ale wiem, są ku temu pewne okoliczności mianowicie ona jest w porównaniu do nas że tak brzydko powiem stara babą, ma faceta i dziecko nieślubne, poza tym wcale nie jest ładna ani atrakcyjna tylko ma chyba jakiś wściek maciucy. A on> czasami jej dokopie, czasami przemilczy, czasem sie z niej podsmiewa ale jak co do czego zawsze bierze moją stronę . Wkurza mnie tylko dlaczego ona to robi? dlaczego tak sie zachowuje?

Gość @ Izuuuuu:))
ile masz lat ?

22

Gość ytgyuytyutyrtrtere
taaa, a ty jestes najpiekniejsza, hehehe, daje sobie reke uciac ze wkrotce wyladuja w lozku, co ztego ze w twoich oczach jest stara i brzydka ze ma faceta i dziecko, faceci patrza czy ma dziure a nie na twarz, obudz sie kobito

Gość uhauha
Dzieciaki z Was, ledwie z piaskownicy wyszliśta. 🖐️

Gość ytgyuytyutyrtrtere
taaa, a ty jestes najpiekniejsza, hehehe, daje sobie reke uciac ze wkrotce wyladuja w lozku, co ztego ze w twoich oczach jest stara i brzydka ze ma faceta i dziecko, faceci patrza czy ma dziure a nie na twarz, obudz sie kobito

Gość @ Izuuuuu:))
uczycie się i pracujecie czy etap edukacji już zakończyliście ?

Gość kilkila
ona ma 27 lat i jest stara baba? :O nie ma wiecej pytan

Gość opuścić
opuścić

Nie wylądują. Zresztą nie o to pytam tylko o to jak poprawic atmosferę ktorą ona ewidentnie popsuła. Nie wiem tylko jaka strategię przyjac czy np jak ona jest głosna to ja mam byc jeszcze glośniejsza czy np jak ona go o cos pyta to tez wymyślec jakis pretekst i wciąc sie w słowo, czy wypychac ja lokciami na swoje miejsce czy w jakis inny sposob dac do zrozumienia że mi sie to nie podoba (jaki)? czy zwyczajnie mieć na nia zlewkę

kilkila----zalezy z jakiego punktu widzenia na to spojrzeć. Sory ale jak my mamy po 22 to jest stara i sie po prostu pograza flirtując do małolata

uczycie się i pracujecie czy etap edukacji już zakończyliście ? Studiujemy zaocznie (nie razem)

Gość MarekKaczmarek
Ona jest stara i brzydka a ty mloda i piekna - jaaasne, chyba tylko w twojej glowie. Mysle, ze chlopakowi imponuje, ze interesuje sie nim starsza od niego kobieta.

Ja to bym na Twoim miejscu raczej nie afiszowała swojej zazdrości. :P Facet (sama powiedziałaś- jak to facet) poczuje, że jest adorowany, a tamtej na pewno nie odrzuci wraz z jej zalotami. Jeszcze się wytworzy jakiś dziwaczny maraton, która pierwsza go zarwie. Zatem proponowałabym rozwiązanie- zwyczajnie mieć na nią zlewkę. :classic_cool:

Marek ja sie w zadnym miejscu nie przechwalałam jaka to ja jestem piękna, nie narzekam (jesli juz o to chodzi) ani nie mam kompleksów ale tu podałam tylko suche fakty. Jest przed 30 pali fajki wiec ma zniszczoną cerę jest grubawa i niska, nie nie chce sie dowartościowac uprzedzajac kolejne argumenty. Zreszta ja nie chce z nia rywalizowac i tak wiem ze jestem na lepszej pozycji a sokro tak na mnie najezdzacie to tylko mnie utwierdza w przekonaniu ze czaspokazac pazurki, a chciałam już sie nawet z nia zakolegowac....

Pink ----jest to jakies rozwiazanie i z jednejstrony najrozsądniejsze bo przynajmniej pokaze że mam klase ale z drugiej to jest srtasznie męczące jak taka lala ci piszczy nad uchem smieje sie cały czas i mało sie nieposika aby tylkozwrócic na siebie uwage

Gość MarekKaczmarek
Jesli facet jest madry to sam zauwazy z kim ma do czynienia (jesli faktycznie jest taka beznadziejna jak piszesz, laski czesto lubia umniejszac wartosci innych kobiet i dopatruja sie czegos co widza tylko one). Jesli cos jej powiesz to tylko pokazesz jej, ze stanowi zagrozenie dla ciebie i ze sie jej obawiasz.

No ja wiem, że denerwujące. Ale jak zademonstrujesz to, że Cię to wyprowadza z równowagi, to dziewczyna pewnie jeszcze bardziej się zacietrzewi (bo w końcu ma takie samo prawo go podrywać, jak Ty), a wasz kolega będzie w siódmym niebie. :D Zresztą sama napisałaś, że raczej nie ma szans u niego, więc niepotrzebnie byś tylko się odsłoniła ze swoją zazdrością. Zapanuj nad emocjami, a będziesz górą. :classic_cool:

Gość pioitttrrrrr
nie ejstescie para a chcecie byc? nie rozumiem Ciebie to co nigdy nie pozowlisz mu zkims byc kogos poznac?

Gość czy to znaczy że
*a chciałam już sie nawet z nia zakolegowac ....* masz może skłonności Bi i chciałabyś upiec 2 pieczenie na jednym ogniu ? pamiętaj jesteśmy na * Życie uczuciowe* co do *rywalki* to nie przekreślaj jej szans na wstępie są faceci co lubią starsze doświadczone a one idą na całość nie mają czasu do stracenia ...... znają jego wartość :)

Gość zebym sie nie zdziwila jakby
jednak sie z nia przespal. Gdybys byla taka jego pewna to nie denerwowaloby cie to , nie bylabys zazdrosna . A ona stara nie jest i mysle ,ze wiele moze mu pokazac . znam zwiazku z wieksza roznica wieku . A swoja troche sie dziwie ,ze leci na szczyla .