Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Shahahd

Tesciowa zasypuje mnie ubraniami z lumpexu

Polecane posty

Gość Shahahd

Zaczne od tego,ze lubie tesciowa fajna z niej kobieta i w ogole.. Mam z nia problem od kiedy urodzilam dziecko. Ona od zawsze lubila buszowac po sh, a jej ulubiony dzien to pon - nowy towar. Stoi juz pol godz przet otwarciem sh bo upatrzyla na wystawie ubranko dla naszej corci. Pozniej zasypuje mnie tonami tych ubranek, ktore ja przyjmuje zeby nie zrobic jej przykrosci. Po przejrzeniu stwierdzam ze 2 rzeczy nadaja sie do ubrania dziecku reszta albo mi sie nie podoba albo poplamiona albo cos.. Mniejsza o to poprostu nie chce tych ubran! Nie wiem jak jej to powiedziec aby nie urazic. Szkoda mi tez ze ona traci swoja kase na cos co sie nie przydaje... Poradzcie cos

Gość ligia*
sprzedaj te ciuchy na allegro i kup jej za to cos fajnego :-P A poważnie... hmmm... nie wiem, jakie relacje masz z nia. Ja powiedzialam mezowi, by przekazal mamusi, zeby nie kupowala ubran dzieciom, bo po pierwsze kupuje za male, po drugie niepraktyczne, po trzecie mamy odrebny gust, po czwarte nie mam miejsca w komodach juz :-D

Powiedz grzecznie "Mamo niech mama już nie kupuje tych ubranek bo mam ich tyle że leżą nieużywane a mama traci pieniądze Skoro chce mama kupować ubranka to powiem mamie kiedy będzie mi brakowało - bo teraz nie mam gdzie ich wsadzić"

Gość Shahahd
Mowie jej za kazdym razem ze niepotrzebnie bo mala juz ma tyle a tesciowa mowi ,,ale takich jeszcze nie ma,,..

moim rodzicom się nie przelewa ale wżyciu nie kupili by nic dla moich dzieci w lumpexie. stąd nie mam takiego problemu ale ja bym powiedziała w prost żeby więcej nie kupowała, a jak chce to niech uzbiera i kupi 1 rzecz raz na miesiąc ale porządną .

Gość Podobnie
moja mi kupuje, ale zawsze mówi: "jak coś Ci się nie podoba to wyrzuć bez wyrzutów sumienia, bo ja płaciłam grosze" ale kupuje mi bardzo ładne rzeczy więc może z raz coś wyrzuciłam do kontenera PCK. Może za mało dosadnie jej to powiedziałaś. Powiedz wprost żeby nie kupowała bo po pierwsze nie masz gdzie tego trzymać a po drugie nie masz kiedy ich nakładać.