Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kredkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Facet mi nowi,ze

Polecane posty

jstem za gruba:/ 165 cm.wzrostu i 49 kg...... ech:(Stracilam wiare w siebie a propos swojego wygladu

Gość Laseczka z kubeczka
niech spada ten gosc

Gość ja mam podobnie strasznie
straznie o siebie dbam,az za bardzo..jestem ladna, tak mowia wszyscy,ze sliczna itd, blondynka , szczupla..ale ja ciagle mam kmpleksy i wydaje mi sie,ze nie ejstm jeszcze najpiekniejsza, moj facet ciagle stara sie podbudowac moje poczucie wlasnej wartosci,ale mu to nie wychodzi, mysle,ze przyczyna tkwi w dzieinstwie, moja mama ciagle byla niezadowolona ze mne , nigdy nic nie komplementowala tylko krytykowala i pokazywala na inne osoby : o ta to ma lepsze to itd itd.i to taki bledne kolo bo mam 25 lat a strasznie niskie poczucie wlasnej wartosci.przeszkadza mi to bardzo,bo wciaz scigam jakis ideal i na tym sie tez skupiam

taaa latwo napisac "niech spada ten gosc" :/ Trudniej zrobic......schudlam i tak duzo a tu takie slowa ZA GRUBA JESTES...no kurwa......wg.mnie dobrze waze (noo moze o 3 kg.za duzo bo mam brzuszek)

Gość ja cię pokocham i przechędorzę
no pewno, że gruba, za dużo tłuszczu na rosół świąteczny

ja mam podobnie strasznie - "strasznie niskie poczucie wlasnej wartosci.przeszkadza mi to bardzo,bo wciaz scigam jakis ideal i na tym sie tez skupiam" mam tak samo!!!:/ ja cię pokocham i przechędorzę -- "no pewno, że gruba, za dużo tłuszczu na rosół świąteczny" rosol na swieta?:P

Taaaaaa dopiero 1wszy raz uslyszalam takie slowa od Niego DZIS, dodam,ze jak sie poznalismy wazylam okolo 15 kg.wioecej niz dzis......ogladal TOP MODEL i sstwierdzil,ze jestem za gruba

Gość Ja mam 164 i waze 84kg
i moj facet twierdzi ze jestem idealna :D ale ja wiem ze nie tym niemniej Twoj to idiota Pokaz mu Schwarzeneggera i truj o miesniach albo Lagerfielda i truj ze malo zarabia :D

Ja mam 164 i waze 84kg - super:D

Gość hgddh
jej...ja mam 150 i ważę 45 kg więc nie uważam żebyś była za gruba..a ten Twój facet to jakis idiota:/

hgddh - ale jestes szczuplutka!!! :D Ja uwazam,ze OK waze,jak juz wczesniej wspomnialam,te 3 kg.jak bym zgubila bylo by ok.....jakos mu sie dzis wyrwalo,ze jestem za gruba...nie rozumiem tego bo jak sie poznalismy wazylam okolo 10 kg.wiecej niz dzis.....chyba za duzo ogladal Top Model .... przykro mi jest z powodu jego slow... Dziekuje za odzew na moim topicu!!! 🌼

liliput88 - za chuda chyba w normach BMI a w realiach to NIE :/

Gość week of view
co za lamus....

Gość daminoess
moja ma 1.61 i 45 kg, i jest OK; DLa Cieboie tak idealnie widział bym ok 47 kg

oooooooooo dzieki kobiety za tak mily odzew..podbudowalyscie mnie!!!!! :D Musze sie przyznac,ze zawsze mialam niska samoocene ale dzis co uslyszalam od A to mnie rozbroilo! Teraz wiem,ze nie ma racji:D

Gość jak ja slysze o swiatecznych
ja mam 158 cm i waze 52 kg i mam ladna figore...niech Twoj facet sie stuknie w glowe

daminoess - 2 miechy temu wazylam 47 kg.....praca ze mnie wycisnela duzo kg.Teraz mam urlop i jakos mi przbywa kg....wg.BMI mam niedowage ale wg.realiow to jest ok.....47 to moja wymarzona waga:D..ale jest ok.....daje rade:D

Gość dbnvkjasvb
a jak ci się udało schudnąć te 10 kg? :( :( :(

Od Go znam to schudlam 10 kg..ogolnie ponad 20...prawie 25 kg.przez 2 badz 3 lata......dzieta,cwiczenia i duzo mi dala praca:D

Gość dbnvkjasvb
też muszę schudnąć, bo mam 165 cm i ważę 61 kg :( dzięki za odp. :) a to jakaś konkretna dieta?

dbnvkjasvb - kurcze mialo byc "od kad Go znam".....mala literowka sie wkradla:P..diety Ci specjalnej nie polece.....przyznam sie,ze codzien pilam herbatke na przeczyszczenie (teraz jej nie stosuje)...zero slodyczy,coli i duuzo nabialu jadlam.....od kad mam faceta to cos mi sie kg.zbiera:/No i duuuzo pracy i duuuzo ruchu,ktorego mialam w pracy:D

Gość kąganź
Jak ja bym chciała mieć ten problem co ty autorko w sensie mieć tyle kg. mam bardzo szybka przemiane materii , i nie ważne co bym jadła fast foody , słodkie waga mi w góre podejść nie chce zawsze chciałam tak ważyć z 50 kg żeby mieć boczki :) może kiedyś dobije do 50 kg . A tak przy 160 cm waże 45 kg i nie podoba mi sie to. Mój facet mówi że nie musze nic robić bo mu sie podobam ale to ja musze sie czuć dobrze w swoim ciele . Ale licze że wkońcu 5 kg więcej będzie :)

kąganź - wooow masz dobra przemiane materii....czasami to jest zmora ....mam kolezanki,ktore chca przytyc a nie moga...po prostu sa dwie strony medalu czyli schudnac jest trudno i przytyc trudno......

Gość dbnvkjasvb
kąganź, ale ci fajnie :) Kredka dzięki za odpowiedź :) u mnie głównie słodycze są przyczyną, nie mogę sobie odmówić. Chociaż z drugiej strony mimo tak dużej wagi, podobno nie wyglądam na tyle, np. nie mam boczków, a ludzie, którym mówiłam ile ważę zawsze się dziwili, i twierdzili że to niemożliwe. Ale sama nie wiem czy w to wierzyć. Poza tym mimo wszystko jednak głupio ważyć 60 kg, obojętnie jak się wygląda, nawet przy szczupłym wyglądzie jest to trochę niefajne uczucie. ;)

dbnvkjasvb - piszesz,ze nie masz boczkow...ja je mam:( S;lodyczy nie jem bo ich po prostu nie lubie ale moja zmora sa slone rzeczy:/Wiadomo....sol zatrzymuje wode w organizmie:/ Jak moj facet je np.kanaoki na kolacje(staram sie kolacji nie jesc) to zasami zjem jedna badz dwie od niego i juz tyje czlowiek:/ Jak pracuje to nie jadam kolacji ale teraz mam wolne az do litego to....kurcze,tyje:/Po prostu obrazily mnie dzis slowa mojego faceta....sam wyglada jak szczypior:P PS.Przepraszam za literowki

Gość dbnvkjasvb
Nie przejmuj się, nie wierzę, żeby przy Twoim wzroście ważąć 49kg wyglądało się grubo :) Na pewno jesteś bardzo szczupła. Ja boczków nie mam, ale z kolei moją zmorą są brzydkie łydki, tylko że nic już na nie nie poradzę, bo nawet kiedy bardzo schudłam, to nic się w ich wyglądzie nie zmieniło.