Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MagdalenaOmg

Czy podczas okresu można zajść w ciąże ?

Polecane posty

Gość MagdalenaOmg

Witajcie ! Mam małe wątpliwości i chciałabym się was o coś zapytać. Niedawno w czasie okresu pieściłam się z moim chłopakiem. Postanowił wejść we mnie, wykonał kilka ruchów i wyjął penisa. Nie skończył we mnie i nie miał też wytrysku, czy mogło w jakiś sposób dojść do zapłodnienia? Powiem,że od 2 dni boli mnie brzuch w dole z prawej strony. Dziekuję.

Podczas okresu można zajść w ciążę (jeśli masz krótkie cykle np.) Ale nie sądzę by w twoim wypadku doszło do zapłodnienia skoro nie było wytrysku

Gość przestan sie dziecko bawic
w doroslosc :O do lalek a nie do seksu to nie bedziesz miec watpliwosci :O to zalezy od tego kiedy jajeczkujesz, jezeli zaczynasz w czasie okresu, kiedy wydalane jest poprzednie, to oczywiscie ze mozesz zajsc w ciaze. w plynie przed ejakulacyjnym tez sa plemniki, a zajscie w ciaze w takim p[rzypadku jak wasz jest mozliwe ale bardzo malo prawdopodobne. jezeli jestescie gotowi na sekjs to na bogow ZABEZPIECZAJCIE sie chociaz gumka!

Gość zawsze istnieje mozliwość, że
jakaś tam kropelka się przedostała i jeden plemnik okaże się zwycięzcą ;) Dlatego nie pytaj tutaj, tylko miej takową świadomość! Choćby to były dni niepłodne, choćby był okres, choćby nie zrobił partner tego do środka, to nie jest to niestety gwarancja nie zapłodnienia...

Gość MagdalenaOmg
Nie prosiłam was o dawanie mi rad i probę wychowania mnie bo nie mam 17 lat. Chciałam was prosić o wyrażenia własnego zdania lub może ktoś z was miał coś takiego

Gość dsw23
Ale tu nie można mieć własnego zdania. To są fakty i albo coś może zajść, albo nie może. A tu akurat istnieje taka możliwość. Nawet może się tak zdarzyć, że kobieta w ciąży może zajść w drugą, bo zanim ciało się "dowiedziało", że jedno jajeczko jest zapłodnione, wyprodukowało drugie. Bardzo rzadko, ale się zdarza.(I nie mówię tu o bliźniakach dwujajowych, gdzie zapłodnienie następuje mniej więcej w tym samym czasie).