Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sassnanajka

Przygnebiajace swięta

Polecane posty

Gość sassnanajka

Gdy byłam mała nigdy nie było normalnej wigilii bo wiecznie ktos z kims był skłócony. Teraz nie ma bo moi rodzice non stop piją.

Gość sassnanajka
a ludzie woół palnują, słuchaja piosenek swiatecznych -a ja mam ochote się powiesić lub podciać sobie zyły

Gość sassnanajka
up

a mieszkasz z rodzicami? Czy masz swoja rodzinę? Bo nie kumam... jak jestes na swoim to sama chyba decydujesz jakie będą Święta - wkońcu Ty tam rządzisz ;)

Gość noami..
Masz swoją rodzinę? Meza? Dziec? Rodzenstwo?

Gość kjhgfdfcvbnm lllllllllllllllll
tez tak miałam jak mieszkałam u rodzicow. byly nawet takie lata ze nie bylo wigili :( ludzie sie cieszyli lamali oplatkiem a my kazdy w swoim pokoju :( tak bylo do czasu az poznalam swojego meza. on wprowadzil mnie do swojej todziny, ktora celebrowala swieta.wszyscy sie spotykaja w tym dniu, jest wesolo,spiewamy kolendy....jest magicznie :) byc moze i Tobie sie uda storzyc taka atmosfere jak juz sie usamodzielnisz. Przytule Cie cieplutko wirtualnie w wigilijny wieczor :) pomysl wtedy o tym :) papa

Gość przerywanka losowanka
nie martw się nasza wigilia też zawsze była z pijanym ojcem w tle. mama się starała ale taka prawda nikomu przyjemnie nie było....najlepsza wigilia jaką pamiętam to jak leżał urżnięty w kotłowni a my świętowaliśmy sami. teraz mam swoją rodzinę, męża synka ale nadal jeżdżę na wigilię do rodzinnego domu, bo chcę sprawić mamie radość.

Gość ja bede sama w swieta
rodzina rozjechala sie po swieci i z wielu powodow nie mozemy byc razem. rozstalam sie z facetem 2 mies temu. takze swieta spedze sama. wiem, ze wiele osob tak ma i to nie tragedia, ale mimo wszystko jest to smutne. nie chce glosno narzekac aby nie ranic bliskich. dam rade ;)

Gość makabrasarah
a ja mam biedne święta bo nie mam kasy